Interessant:

Xperia X Performance verkrijgbaar

nieuws 5 juli 2016 om 14:37

De Sony X Performance ligt vanaf vandaag in de winkels. De Sony X Performance is de duurste smartphone uit Sony's nieuwe X-reeks en blinkt met name uit op cameragebied, met een 23 megapixel hoofdcamera en een 13 megapixel selfiecamera.

De Sony Xperia X Performance heeft een kwalitatief hoogwaardige camera die kan anticiperen op beweging. De Xperia X Performance beschikt namelijk over voorspellende hybride autofocus, gebaseerd op de cameratechnologie van Sony, dat kan anticiperen op elke beweging. Je kiest iets om op scherp te stellen en de camera houdt dat object in focus terwijl het beweegt. Het object blijft scherp. Dus ook als je niet weet welke kant het object op beweegt, weet je smartphone dat wel. De 23-megapixel camera van de Xperia X Performance maakt binnen 0,6 seconde een foto vanuit slaapstand. Dankzij het snelle opstarten, de supersnelle Hybrid Autofocus en de snelle beeldverwerking kun je elk spontaan moment vastleggen.

Sony Xperia X Performance
Sony Xperia X Performance

Met de nieuwste Snapdragon 820-processor en ondersteuning voor snel mobiel internet kan de Xperia X Performance verder snel inhoud weergeven, zonder te haperen of te hoeven bufferen. Dankzij Hi-Res Audio en ondersteuning voor digitale ruisonderdrukking kun verder je in hoge kwaliteit naar muziek luisteren. Middels PS4 Remote Play krijg je via je smartphone toegang tot je PlayStation 4-console en kun je overal in huis blijven doorspelen.

De Xperia X Performance is beschikbaar in het: Lime Goud, Rose Goud, Wit en Zwart voor een adviesverkoopprijs van €699,-. Tot en met 10 juli is het toestel bij T-Mobile te bestellen, inclusief de nieuwe Quick Charger UCH12. Eerder verschende de Xperia X, de Xperia XA en Xperia XA Ultra al in de winkels.

portablegear.nl