Interessant:

Telfort met nieuwe abonnementen

nieuws 4 juli 2016 om 13:30

Telfort heeft haar portfolio opgeschoond en biedt vanaf vandaag nog maar vijf belbundels aan. Alle abonnementen bieden onbeperkt sms en standaard 4G internet. Nieuw is dat bestaande klanten extra voordeel krijgen als ze hun abonnement verlengen.

Onno van der Poel, directeur van Telfort, over het nieuwe Telfort Mobiel: “Kwaliteit en voordeel gaan bij Telfort hand in hand. Dat we nu standaard 4G in onze databundels bieden is daar een goed voorbeeld van. We willen het leven van onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom maken we het kiezen van de juiste belbundel in de jungle van het telecomaanbod, heel makkelijk. In plaats van zelf samen te stellen, geven we klanten nu vijf opties met samengestelde bundels tegen een aantrekkelijke prijs."

Hij vervolgt: "In de praktijk kiest al ruim 80% van onze klanten voor één van deze vijf samengestelde bundels. De rest van de keuzes bieden we niet meer aan, zodat uren puzzelen om de juiste combinatie van minuten en MB’s te vinden niet meer nodig is. Voor iedereen is er een passend pakket tegen een tarief waar je blij van wordt. Als je een maand minder belt of surft, neem je die minuten en MB’s gewoon mee naar de volgende maand. Daar doe je deze zomer al je voordeel mee!”

Telfort propositie 2016
Telfort propositie 2016

De keuze varieert van 500 MB en 150 minuten voor €12,50 per maand, tot 3000 MB en onbeperkte minuten voor €27,50 per maand meldt sim-only-vergelijk.nl. Elke bundel komt standaard met onbeperkt SMS, na 10 minuten gratis bellen, supersnel 4G op het netwerk van KPN en minuten en MB’s kun je twee maanden meenemen. Speciaal voor klanten die hun telefoon alleen gebruiken om te bellen is er een 300-minutenbundel zonder MB’s voor €8,- per maand. En voor wie gebruik maakt van Telfort Zakelijk, kan kiezen uit 5 zakelijke bundels.

Ben je al klant bij Telfort, dan krijg je extra voordeel. Ben je mobiele klant en verleng je je abonnement of ben je Telfort Thuis klant en wil je een nieuw mobiel abonnement, dan krijg je tot wel 30% extra minuten en tot wel 50% extra MB’s gratis. Combineer je Telfort Mobiel met Telfort Thuis dan krijg je ook nog eens CombiVoordeel. Je kunt dan kiezen voor 5,- euro korting per maand, gratis HBO pakket, gratis Opnemen Pakket, of een verdubbeling van je belminuten en MB’s. Gewoon, omdat Telfort blij is met haar klanten.

sim-only-vergelijk.nl