Interessant:

Motorola lanceert draadloze koptelefoons

nieuws 30 juni 2016 om 10:08

Motorola lanceert deze maand een collectie 100% draadloze koptelefoons om in alle vrijheid muziek te luisteren tijdens het sporten; VerveLife. Alle hoofdtelefoons zijn via de VerveLife app op te sporen, hebben een ingebouwde microfoon en zijn compatibel met iOS en Android.

Alle koptelefoons communiceren via Hubble Connect van Motorola met de VerveLife app. Hiermee is de Bluetooth-koptelefoon in geval van verlies terug te vinden op de laatste locatie waar er verbinding met de app was. In de VerveLife app kan ook worden ingesteld hoeveel geluid, zoals uit het verkeer, kan worden doorgelaten om veiligheid te waarborgen. Tevens kan de equalizer eenvoudig ingesteld worden via Hubble Connect.

Verveloop+

De VerveLoop+ is het model voor de meest intensieve sportactiviteiten en is waterbestendig en lichtgewicht. De hightech koptelefoon biedt stereo HD-kwaliteitsgeluid tot een bereik van 45 meter van de bron. De batterij van de VerveLoop+ gaat tot 9,5 uur mee. De VerveLoop+ heeft een adviesprijs van € 89,99.

VerveLoop
VerveLoop

VerveRider en VerveRider+

De VerveRider, met extra ondersteuning in de nek, is gemaakt voor de actievere gebruiker en heeft een batterijduur tot 12 uur. De koptelefoon biedt HD-geluidskwaliteit en heeft een geďntegreerde microfoon. De waterbestendige VerveRider+ geeft tevens bescherming tegen water en zweet. De VerveRider heeft een adviesprijs van € 79,99 en de VerveRider+ van € 99,99.

VerveRider
VerveRider

VerveOnes en VerveOnes+

De VerveOnes en de waterbestendige VervesOnes+ draadloze oordopjes bieden stereogeluid in HD-kwaliteit, hebben een batterijduur van 12 uur en een dubbele microfoon voor extra heldere telefoongesprekken. Beide modellen worden geleverd met verschillende vervangbare oordopjes voor een perfecte pasvorm en zijn Siri en Google Now compatibel. De waterbestendige VervesOnes+ geeft tevens bescherming tegen water en zweet. De VerveOnes heeft een adviesprijs van € 199,99 en de VerveOnes+ van € 249,99. Begin juni introduceerde Samsung een soortgelijk product, de Galaxy Gear IconX.

VerveOnes
VerveOnes

portablegear.nl