Interessant:

Wiko Sunset2 voor nog geen 45 euro bij Kruidvat

nieuws 29 maart 2016 om 12:25

Deze week is bij de Kruidvat de Wiko Sunset2 verkrijgbaar voor nog geen 45 euro. Voor dat geld krijg je een 4-inch Android smartphone met 4 GB intern geheugen draaiend op een 1,3 GHz processor.

Het toestel kost deze week slechts 39,99 euro. Bij dit bedrag komt nog wel de eenmalige thuiskopieheffing van € 4,24. De normale prijs van de Wiko Sunset2 begint vanaf 55 euro. De Sunset2 is een ideale beginnerstelefoon voor bijvoorbeeld kinderen. Ook als je een smartphone vooral gebruikt om te bellen en te WhatsApp'en is de Sunset2 een prijsbewuste keus.

 

Wiko Sunset2
Wiko Sunset2

De Wiko Sunset2 is een instapmodel smartphone voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het toestel draait wel op een wat verouderde versie van Android (Android 4.4) en heeft een 4-inch scherm. Foto's maak je met de 2 megapixel camera aan de achterzijde, of de 1,3 megapixel selfiecamera aan de voorzijde. Het geheugen van 4 GB is uit te breiden met een microSD kaart.

Wiko is een Franse telefoonfabrikant opgericht in 2011. In Frankrijk en België is het een zeer populair telefoonmerk. In Nederland zijn de toestellen sinds ruim een jaar goed verkrijgbaar. De toestellen vallen op door hun goede prijs-kwaliteitverhouding.

portablegear.nl


Gerelateerde producten