Interessant:

Nu al Quick Cover voor LG G5 aangekondigd

nieuws 12 februari 2016 om 10:28

LG Mobile introduceert een nieuwe versie van de Quick Cover case en maakt hiermee alvast de eerste accessoire voor de LG G5 bekend. De cover met touch-functie is speciaal ontworpen voor dit nieuwe vlaggenschip.

De nieuwste LG Quick Cover biedt de voordelen van eerdere Quick Covers, maar met uitgebreidere eigenschappen. De touch-functie, onlangs geïntroduceerd in de Quick Cover View voor de LG K10, is nu ook geïntegreerd in het semi-transparante gaaswerk van de Quick Cover voor de LG G5. Deze functie stelt je in staat om gesprekken te beantwoorden of te reageren op alarmen zonder de cover te openen.

LG G5 Quick Cover
LG G5 Quick Cover

Het always-on display, dat zo goed als zeker een van de features van de LG G5 zal zijn, laat je tijd, datum en notificaties checken, ook als de cover gesloten is. De glanzende metallic afwerking versterkt het strakke en luxe uiterlijk van de cover voor maximale consistentie met de overige onderdelen van de toekomstige LG G5.

LG zal op het Mobile World Congress 2016, dat van 22 tot en met 25 februari in Barcelona plaats vindt, officieel de LG G5 presenteren. Volgens de geruchten is het toestel voorzien een 5,5-inch of een 5,6-inch display met een Quad HD-resolutie van 1.440 x 2.560 pixels en minimale randen langs het scherm. Daarnaast zou je kunnen rekenen op een Qualcomm Snapdragon 820-processor met 3GB of 4GB RAM, Android 6.0 Marshmallow, een vingerafdruksensor en een dual-camera aan de achterzijde.

portablegear.nl