Interessant:

GeeksMe-smartwatch meet seksuele activiteit

nieuws 12 november 2015 om 14:21

De GeeksMe-smartwatch is een smartwatch die gedetailleerde statistieken over je seksleven kan bijhouden. Het slimme horloge houdt statistieken bij over de intensiteit, frequentie en duur van je seksuele activiteiten.

De GeeksMe-smartwatch kent vier schillende modi: fitness, slaap, 'love' en omgeving. In de laatste modus wordt bijgehouden of je een goede of slechte impact op je omgeving hebt, maar het opmerkelijkste is de 'love'-modus. Deze modus, met de naam 'g!love', moet je aanzetten voordat je intiem wordt met je partner. Het horloge houdt dan de duur, intensiteit en verbrande calorieen tijdens de seks bij, en ook wordt vastgelegd hoe vaak je seks hebt. Deze gegevens kan je vervolgens bekijken in wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse grafieken en statistieken. Na de seks geeft de GeeksMe-smartwatch je ook de optie om de ervaring te beoordelen.

Geeksphone GeeksMe-smartwatch
Geeksphone GeeksMe-smartwatch

De fabrikant van de GeeksMe-smartwatch, Geeksphone, verzekert dat alle verzamelde data prive wordt gehouden. Geeksphone heeft ervaring met het beveiligen van data: het fabriceerde eerder de Blackphone, een superbeveiligde super-security smartphone. De GeeksMe-smartwatch beschikt verder over een monochroom OLED-display van 64 x 64 pixels en twaalf LED-lichtjes langs de rand van het scherm om je tonen hoe dicht je je dagelijkse doelen bent genadeerd. Ook krijg je op het horloge notificaties over inkomende gesprekken en oproepen.

De GeeksMe-smartwatch heeft een prijs van 94 dollar (ongeveer 90 euro). Het is niet bekend of deze liefdes-smartwatch ook in Nederland op de markt komt.

Daily Mail