Interessant:

HP lanceert Star Wars Special Edition Notebook

nieuws 12 oktober 2015 om 12:42

HP introduceert vandaag een Star Wars Special Edition notebook waarmee fans over de hele wereld, in afwachting van Star Wars: "The Force Awakens", een fantastische ervaring wordt geboden.

De Star Wars Special Edition notebook is gebaseerd op het Galactische Keizerrijk uit de filmreeks en heeft een 'battle-worn' distressed design. Op het scharnier staat de tekst 'Galactic Empire' beschreven in het unieke Star Wars- Aurebesh lettertype. De iconische stormtrooper staat afgebeeld op het keyboarddeck en het touchpad weerspiegelt het X-Wing Star Fighter Guidance System. Het rode backlit keyboard maakt het Dark Side-ontwerp compleet.

HP Star Wars Special Edition Notebook
HP Star Wars Special Edition Notebook

"HP levert een geweldige Star Wars-ervaring omdat zij de enige pc-leverancier is die samenwerkt met Disney en Lucasfilm. Dit is een belangrijke voorwaarde voor het creëren van een uniek product", zei Louis Perrin, director, consumer products, Printing and Personal Systems Group, HP EMEA. "Als onderdeel van onze samenwerking doken wij Lucasfilm's media-archieven in om aangepaste screensavers, wallpapers en geluidsprofielen te maken. Uiteraard zijn deze opties volledig configureerbaar."

Voor draagbaarheid en kracht beschikt de Star Wars Special Edition notebook over een batterijduur tot 7 uur, een Full HD scherm en een zesde generatie Intel Core i5 processor. De notebook wordt geleverd met een harde schijf van 1 TB, 8 GB RAM en een NVIDIA GeForce 940m grafische processor. De notebook wordt ook aangeboden met een optische drive, zodat je onderweg kan genieten van al je Star Wars-films. Bovendien is de audio afgestemd door B&O Play en beschikt het apparaat over dual speakers.

HP Star Wars Special Edition Notebook - Achterkant
HP Star Wars Special Edition Notebook - Achterkant

De Star Wars Special Edition notebook levert een unieke ervaring door middel van software, content en audio op de Windows 10 pc. Gebruikers klikken op het bureaublad op het Imperial Cog-icoon en worden dan meegenomen naar het Star Wars Command Center om te bladeren door thema's en galerijen van de Star Wars Special Edition notebook. Gebruikers hebben dan toegang tot unieke content en collecties van meer dan 1100 beelden verspreid over 40 jaar Star Wars-geschiedenis. De content omvat buitengewone achter-de-schermen beelden, storyboards, artwork, klassieke foto's, sets, kostuumontwerpen en audioselecties.

Hardcore fans zullen de toegevoegde nuances van de Star Wars Special Edition notebook ongetwijfeld waarderen. Het Aurebesh lettertype stelt gebruikers in staat om te typen in Galactic Base Standard-taal voor een bijzondere Star Wars-ervaring. Dit lettertype is, samen met andere standaardlettertypen, al voorgeïnstalleerd in de lettertypebibliotheek op de pc. Een andere knipoog naar Star Wars is de prullenbak op het bureaublad. Deze is namelijk vervangen door een icoon van de Death Star, het beruchte ruimteschip van het Galactische Keizerrijk.

De Star Wars Special Edition Notebook is begin november beschikbaar vanaf € 899,-.

portablegear.nl