Interessant:

Alcatel presenteert PIXI FIRST

nieuws 9 september 2015 om 12:04

De PIXI FIRST is een nieuwe, budgetvriendelijke Android-smartphone van Alcatel met een 4-inch display en 3G+ connectiviteit voor een prijs van 69,99 euro.

"PIXI FIRST maakt deel uit van de missie van ALCATEL ONETOUCH om premium smartphones voor iedereen toegankelijk te maken", zegt Dan Dery, Chief Marketing Officer van ALCATEL ONETOUCH. "Je zult in deze prijsklasse geen enkele andere smartphone vinden, waar zoveel zorg aan details is besteed, en die over zulke high-end features beschikt."

Alcatel OneTouch PIXI FIRST
Alcatel OneTouch PIXI FIRST

Het 4-inch display van de PIXI FIRST is geplaatst in een slanke behuizing van 9,7 millimeter, een van de dunste 4-inch handsets op de markt. De elegante cover met metallic afwerking is verkrijgbaar in vier kleuren: Soft Slate, Metal Silver, Metal Gold en Rose Gold. De PIXI FIRST, die draait op Android 4.4 KitKat, is voorzien van een 1,2GHz quad-core-processor voor snelle games en apps. Met de 5-megapixelcamera met flits aan de achterkant van de PIXI FIRST en de 2-megapixelcamera aan de voorzijde neem je degelijke shots en selfies. De 3G+-connectiviteit maakt vlot streamen en browsen mogelijk. Tot slot gaat de 1.450 mAh batterij lang mee met 300 uur stand-bytijd en zeven uur gesprekstijd.

De PIXI FIRST is voor 69,99 euro vanaf september in de winkels verkrijgbaar.

portablegear.nl