Interessant:

Sony onthult NW-ZX100HN en NW-A20 Hi-Res audiospelers

nieuws 3 september 2015 om 09:35

Sony heeft de NW-ZX100HN en de nieuwe NW-A20-serie Hi-Res audiospelers gepresenteerd. Naast geavanceerde audiotechnologieen bieden al deze modellen ondersteuning van Bluetooth en NFC.

De nieuwe Walkman NW-A20-serie - bestaande uit de NW-A25HN (16GB) en NW-A27HN (64B) - treedt in de voetsporen van de Walkman NWZ-A15 en biedt nog meer op het gebied van Hi-Res audio. Door de combinatie van deze nieuwe Walkman en Sony's nieuwe Hi-Res audio-compatibele "h.ear on"-hoofdtelefoon, die is voorzien van digitale ruisonderdrukking, kan naar muziek worden geluisterd zonder vervelende omgevingsgeluiden. Daarnaast zorgt de upscaling-technologie DSEE HX voor een verbetering van gecomprimeerde muziekbestanden zoals MP3's, waardoor deze nu afgespeeld worden in nagenoeg Hi-Res audio-kwaliteit. Dankzij LDAC, een nieuwe audiotechnologie van Sony, is het verder mogelijk om draadloos kwaliteitsvolle audio via Bluetooth te beluisteren. De Walkman NW-A25HN/NW-A27HN zijn vanaf oktober in de Benelux verkrijgbaar voor een nog onbekende prijs.

Sony NW-A27HN/NW-A27HN Walkman Hi-Res audiospeler
Sony NW-A27HN/NW-A27HN Walkman Hi-Res audiospeler

Sony introduceert ook de NW-ZX100HN. Net als de NW-A25HN is de NW-ZX100HN uitgerust met Hi-Res digitale ruis onderdrukkingsfuncties. Ook dit model zal verkocht worden in combinatie met h.ear in NC-hoofdtelefoons. De NW-ZX100HN heeft een batterijduur van 45 uur en biedt eveneens ondersteuning van DSEE HX en LDAC.  De onderdelen binnenin de NW-ZX100HN zijn van de beste materialen vervaardigd. Zo wordt er kwaliteitsvol materiaal gebruikt om een natuurlijkere frequentiebalans te produceren. De Walkman NW-ZX100HN komt met 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD) en is vanaf oktober verkrijgbaar in de Benelux voor een adviesprijs van 700 euro.

Sony NW-ZX100HN Walkman Hi-Res audiospeler
Sony NW-ZX100HN Walkman Hi-Res audiospeler

portablegear.nl