Interessant:

Problemen met stylus van Samsung Galaxy Note 5

nieuws 26 augustus 2015 om 13:23

Er zijn problemen met de S Pen-stylus van de Samsung Galaxy Note 5: als je de stylus verkeerd om in het toestel plaatst, kan je het toestel en de stylus blijvend beschadigen.

Als je de S Pen-stylus verkeerd om in de stylushouder van de Samsung Galaxy Note 5 plaatst, is de kans groot dat je het toestel en de stylus blijvend beschadigd. Het mechanisme van de S Pen kan hierdoor zelfs zo beschadigd raken dat het toestel de stylus niet meer detecteert en je de stylus dus niet meer kan gebruiken. Naast beschadiging van het detecteermechanisme is het ook mogelijk dat de S Pen permanent in het toestel blijft vastzitten. 

Samsung is op de hoogte van de stylusproblemen van de Note 5, maar heeft er (vooralsnog) geen oplossing voor. Samsung adviseert alle Note 5-bezitters "om de instructies in de handleiding te volgen zodat zij niet voor het onverwachte scenario komen te staan dat de S Pen omgekeerd in het toestel terecht komt".

Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

Tot slot gaan er geruchten dat Samsung de Galaxy Note 5 toch naar Europa gaat brengen, terwijl er bij de recente presentatie werd gezegd dat dit niet het geval zou zijn. Volgens sommige bronnen gaat het zelfs om een marketingstunt, om meer aandacht voor de lancering van de Note 5 te genereren.

PhoneArena


Gerelateerde producten