Interessant:

Geen 128GB-versie van Samsung Galaxy S6 edge+

nieuws 18 augustus 2015 om 12:55

De vorige week geintroduceerde Samsung Galaxy S6 edge+ en Galaxy Note 5 verschijnen vooralsnog niet in een 128GB-editie. In Nederland komt in eerste instantie alleen de 32GB-editie van de Galaxy S6 edge+ op de markt.

De vorige week aankondigde Samsung Galaxy S6 edge+ en Samsung Galaxy Note 5 verschenen in eerste instantie op verschillende websites van Samsung in een 32GB, een 64GB en een 128GB editie. Samsung heeft nu echter verklaard een fout te hebben gemaakt en dat er (voorlopig) géén 128GB-uitvoering van de modellen zal komen. Dat is opmerkelijk, omdat op zowel de Galaxy S6 edge+ als ook de Galaxy Note 5 een microSD-kaartslot ontbreekt. Het geheugen is daardoor beperkt.

In Nederland komt de Galaxy Note 5 (voorlopig) helemaal niet op de markt. Hier verschijnt in eerste instantie alleen de 32GB-editie van de Galaxy S6 edge+ (het is nog niet bekend wanneer en of de 64GB-uitvoering volgt). Dit toestel is is vanaf begin september beschikbaar voor een adviesprijs van € 799,-.

Samsung Galaxy S6 edge+
Samsung Galaxy S6 edge+

De Galaxy S6 edge+ is, afgezien van het design en de ontbrekende styluspen, identiek aan de Galaxy Note 5. Het toestel is uitgerust met een 5,7-inch Quad HD SuperAMOLED-display, een 64-bit octa-core processor, Android 5.1 Lollipop en een 16-megapixel camera met een Live Broadcast-functie om video's live te streamen naar een contactpersoon of YouTube Live.

TrustedReviews