Interessant:

Lebara Play videostreamingdienst voor migranten onthuld

nieuws 23 juli 2015 om 14:11

Lebara heeft Lebara Play, een videostreamingdienst voor migranten, geintroduceerd. Via Lebara Play is content in dertien verschillende talen beschikbaar.

Lebara Play is een entertainmentdienst voor migranten die zowel gratis als premium content onder licentie in dertien verschillende talen aanbiedt op één plek, zonder langetermijnverplichtingen. Lebara heeft in Europa, Afrika en Azië overeenkomsten gesloten met een aantal van de grootste content-aanbieders ter wereld. Alle content in Lebara Play is 100 procent legaal en wordt onder licentie uitgebracht. Content in HD- en SD-kwaliteit kan worden gestreamd op mobiel, computer en tablet of via een settopbox voor de TV.  

Lebara Play op Android-tablet
Lebara Play op Android-tablet

Lebara Play is nu beschikbaar in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Deze zomer wordt de dienst verder uitgerold in de rest van Europa en tegen het einde van het jaar zal het verkrijgbaar zijn op diverse andere markten over de hele wereld. Daarnaast zal Lebara het huidige aanbod van Lebara Play verder uitbreiden en nieuwe content toevoegen in het Roemeens, Pools en Hindi. Een abonnement op Lebara Play kost 9,99 euro per maand. Verder biedt Lebara Play flexibele betaalmogelijkheden: je kan in de winkel opwaardeerbonnen kopen en betalen met contant geld of met pinpas. Daarnaast is het ook mogelijk om online of in de mobiele app op te waarderen.

Yoganathan Ratheesan, voorzitter en CEO van de Lebara Group: "Het dienen van de migrantengemeenschap staat centraal in alles wat we doen bij Lebara. De behoefte om dierbaren te bellen bestaat altijd, maar entertainment en financiële diensten worden belangrijker wanneer onze klanten zich vestigen in nieuwe landen. Lebara Play is een ongeëvenaarde service, speciaal ontworpen voor deze gemeenschap; de lancering is het bewijs dat we onze plannen om het bestaande entertainmentlandschap te verrijken verwezenlijken en onze communicatie-activiteiten uitbreiden.”

portablegear.nl