Interessant:

Sony wordt sponsor Champions League

nieuws 22 mei 2015 om 09:37

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) en Sony Mobile Communications zijn de komende drie seizoenen (2015-2018) officiële partners van de UEFA Champions League.

De overeenkomst omvat de UEFA Super Cup 2015, 2016 en 2017, de UEFA Women's Champions League Finale en de UEFA Youth League Finals. PlayStation is al een lange tijd Officiële Gaming Partner van de UEFA Champions League. Het verlengen van deze sponsorovereenkomst staat voor de voortdurende verbintenis met de meest prestigieuze clubvoetbalcompetitie in Europa.

PlayStation en Sony Mobile zullen als Officiële Partners genieten van de omvangrijke rechten op de wedstrijden, pre-match trainingen, media, horeca en evenementen, waaronder de finale, evenals de exclusieve UEFA.com samenwerking.

Sony Xperia Z3 Compact
Sony Xperia Z3 Compact

De President en Chief Executive Officer van Sony Computer Entertainment Europe, Jim Ryan, zegt: "Onze relatie met de UEFA en de UEFA Champions League is voor ons uitermate belangrijk en sluit naadloos aan op ons merk en publiek. We zijn verheugd om deze relatie nog eens drie jaar voort te zetten en kijken ernaar uit om onze gamers via een unieke PlayStation benadering voor de UEFA Champions League iets nieuws, leuks en opwindends aan te bieden."

De Marketing Director van UEFA Events SA, Guy-Laurent Epstein, in een reactie op de sponsorovereenkomst: "We zijn zeer verheugd dat Sony haar sponsoractiviteiten heeft verlengd. We zullen nauw blijven samenwerken met PlayStation en we verwelkomen Sony Xperia in de samenwerking. Dit maakt baanbrekend entertainment mogelijk om enthousiasme aan de wereldwijde fans over te brengen door middel van de UEFA Champions League relatie."

portablegear.nl