Interessant:

KLM introduceert smartphone-game Jets

nieuws 20 mei 2015 om 11:48

KLM introduceert het smartphone-spelletje 'Jets - Flying Adventure' voor iOS en Android. Met het spelletje wil KLM reizigers niet alleen vermaken, maar ook opvoeden.

In Jets - Flying Adventure vlieg je met een papieren vliegtuigje in KLM-kleuren door een zeer kleurrijk Amsterdam. Op termijn moet je ook door New York kunnen vliegen. Volgens de Amsterdamse krant Het Parool is het spelletje niet alleen bedoeld als vermaak, maar ook om reizigers mee op te voeden. In het spel kun je dan ook extra spelpunten behalen als je een KLM-ticket koopt op Schiphol of als je braaf op tijd bij je vliegtuig bent.

Jets is daarnaast onderdeel van KLM's plannen om op Schiphol haar reizigers nog meer begeleiding te bieden. Daartoe verschijnt binnenkort ook een nieuwe KLM-app voor smartphones. Daarmee krijgen KLM-reizigers op Schiphol route-informatie, waarbij ook de tijd van de wandeling naar gate of bagageband wordt vermeld.

KLM Jets - Flying Adventure voor iPhone
KLM Jets - Flying Adventure voor iPhone

Jets - Flying Adventure is gratis beschikbaar voor Android (vanaf 4.1) en iOS (vanaf 8.0). Het is KLM's tweede smartphonegame, na Aviation Empire (een strategisch vliegveldspel) uit 2013.

Het Parool