Interessant:

Leitz onthult Complete Multicharger XL

nieuws 21 mei 2015 om 10:32

De Duitse fabrikant Leitz brengt de Complete Multicharger XL in Nederland op de markt. Met deze multi-oplader kan je eenvoudig meerdere gadgets tegelijkertijd opladen.

De Leitz Complete Multicharger XL is praktisch op plaatsen waar niet zoveel stopcontacten voor handen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een hotelkamer of camping, maar ook thuis of op kantoor. De geļntegreerde kabelhaspels kunnen eenvoudig losgemaakt worden. Zo kun je je oplaadsnoeren niet alleen netjes wegwerken in de Multicharger XL, maar ze ook eenvoudig meenemen in je laptoptas. Daarnaast worden er standaard diverse soorten oplaadsnoeren meegeleverd (onder andere mini-USB en micro-USB), zodat de originele opladers niet langer nodig zijn. 

Leitz Multicharger XL
Leitz Multicharger XL

De Multicharger XL biedt genoeg ruimte om verschillende apparaten tegelijk op te laden. Veder beschikt hij over een slimme schuifstandaard aan de voorzijde, speciaal voor tablets. Zo kun je je iPad of tablet staand of liggend op de Multicharger XL plaatsen en, terwijl je deze gebruikt, worden andere apparaten geheel uit zicht opgeladen. Voor dit handige design won de Leitz Multicharger eerder de internationale Red Dot Design Award.

De Leitz Complete Multicharger XL is beschikbaar voor een adviesprijs van € 73,60.

Leitz