Interessant:

Vodafone sluit deal met Napster

nieuws 30 maart 2015 om 13:09

Vodafone en Napster maken vandaag een partnership bekend. Als onderdeel van deze samenwerking gaat Vodafone haar klanten zes maanden kosteloos toegang geven tot de premium muziekstreaming dienst Napster Unlimited.

Bestaande Vodafone klanten krijgen al bij aankoop van een eenmalige bundel van 100 MB (à 3 euro) zes maanden gratis Napster. Nieuwe en verlengende klanten die besluiten een Red of Smart-abonnement af te sluiten krijgen ook zes maanden gratis Napster. Deze actie start op 7 april. Het dataverbruik van Vodafone-klanten die muziek streamen over het mobiele netwerk van Vodafone zal worden verrekend met de mobiele bundel van de klant.

Napster is zowel online te gebruiken als via smartphones en tablets met iOS, Android of Windows Mobile. Klanten die nog niet over een telefoon met 4G beschikken kunnen ook via hun 3G-netwerk of via WiFi gebruik maken van Napster. Bij een 3G- of 4G-verbinding wordt er data uit de bundel gebruikt. Een Napster-abonnement dat via de dienst zelf afgesloten wordt kost in Nederland 9,95 euro per maand. De actie loopt tot en met 30 juni.

"We zijn heel blij met ons partnership met Vodafone Nederland omdat het een goed voorbeeld is van hoe Napster zijn muziek overal toegankelijk maakt. Het is vooral belangrijk nu dat het mobiele gebruik van de Napster-dienst steeds meer aan populariteit wint onder onze klanten" zegt Patric Niederländer, Vice President Business Development Europe bij Rhapsody International.

Bart Hofker, directeur consumentenmarkt bij Vodafone Nederland: "Goed nieuws: we bieden nu een zeer toegankelijke deal waarmee onze klanten zes maanden gratis van Napster kunnen genieten. In combinatie met Vodafone 4G is dit een ultieme match om waar je ook bent te genieten van al je favoriete muziek."

portablegear.nl