Interessant:

Sony Xperia E4 geintroduceerd

nieuws 11 februari 2015 om 09:54

Sony introduceert de Xperia E4, een budgetvriendelijke smartphone met een 5-inch qHD-display, Android 4.4 KitKat en een 5-megapixel camera. Het toestel komt in een single-sim of een dual-sim variant.

De Sony Xperia E4 volgt de Xperia E3 op en biedt dankzij het Android 4.4 KitKat-besturingssysteem toegang tot alle bekende Google-apps, zoals YouTube, Gmail en Google Maps. Naast synchronisatie met Google-toepassingen kan je rekenen op eenvoudige synchronisatie via Exchange ActiveSync en Facebook. Verder beschikt de Xperia E4 over een 2-megapixel HD-frontcamera en een 5-megapixel camera met een 1080p Full HD-videorecorder aan de achterzijde.

Voor degelijke prestaties is de Xperia E4 voorzien van een 1,3GHz quad-core processor met 1GB RAM en het 8GB geheugen (dubbel zo veel als op de voorgaande Xperia E3) is uitbreidbaar via microSD. Tot slot kan je rekenen op ondersteuning van FM-radio, WiFi & WiFi-hotspotfunctionaliteit, Bluetooth 4.1, aGPS en 3G (UMTS/HSPA).

De Sony Xperia E4 komt in een single-sim (met modelnummer E2003) en in een dual-sim (met modelnummer E2033) uitvoering en is beschikbaar in het zwart of wit. Er is nog geen informatie over de prijs en verkrijgbaarheid in Nederland.

Sony Xperia E4
Sony Xperia E4

Sony Mobile