Interessant:

Honor Holly arriveert in Nederland

nieuws 6 februari 2015 om 11:25

Honor introduceert de Honor Holly in Nederland. De Holly is een budgetvriendelijke dual-sim telefoon met een 5-inch HD-display, Android 4.4 KitKat en een quad-core processor.

De Honor Holly heeft een 8-megapixel primaire camera met BSI technologie en een 2-megapixel secundaire camera. Het toestel, in feite een gerecyclede editie van de vorig jaar in India verschenen Huawei Honor Holly, beschikt ook over een f/2.0 diafragma, 5 optische lenzen, dubbelzijdig transparante folie en vingerafdrukbestendige drielaagse-lenscoating, technologie voor een verbeterde lichtopvang en een macro-modus op 8 cm voor fraaie landschapsfoto's. Daarnaast beschikt het toestel over een 5-inch IPS HD display met een resolutie van 1.280 x 720 pixels en 294 pixels per inch voor een betere beeldkwaliteit. De smartphone draait op Android 4.4

Dual SIM en een dual standby-functionaliteit geven je de mogelijkheid om tussen netwerken te schakelen zonder van apparaat te veranderen. Het toestel ondersteunt WCDMA- en GSM-functies. Een 1,3GHz quad-core processor met 1GB RAM zorgt voor vlotte prestaties en het geheugen bedraagt 16GB.

De adviesprijs van de Honor Holly is 139,99 euro. Bijzonder is echter dat het toestel in principe geen vaste prijs heeft. Hoe meer consumenten zich online voor het toestel inschrijven, hoe lager de prijs wordt. De uiteindelijke, daadwerkelijke prijs wordt bekend gemaakt op 23 februari, de dag dat de Holly in Nederland in de verkoop komt.

Honor introduceerde in Nederland eerder de Honor 3C en Honor 6 smartphones.

Honor Holly
Honor Holly

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws