Interessant:

Nieuwe draadloze Sennheiser-headsets

nieuws 20 januari 2015 om 10:27

De MOMENTUM, URBANITE en RS-lijnen zijn drie nieuwe draadloze hoofdtelefoons van Sennheiser. Dankzij de nieuwste technologieën (NFC en apt-X codec) bieden de koptelefoons een bijzonder goede audiokwaliteit.

Met de introductie van een nieuwe generatie hoofdtelefoons binnen de populaire MOMENTUM, URBANITE en RS- lijnen, biedt Sennheiser een draadloze oplossing voor elke muziekervaring. De belangrijkste features van de draadloze URBANITE-koptelefoon zijn support van Apt-X codec (zorgt voor een duidelijk geluid met CD-kwaliteit), NFC Bluetooth-pairing met maximaal 8 verschillende apparaten, NFC Bluetooth simultaan 2 apparaten aansluiten (bijvoorbeeld je smartphone en computer) en een batterijduur van 25 uur. De URBANITE-koptelefoon is verder opbouwbaar en dus makkelijk mee te nemen.

Ook binnen de stijlvolle MOMENTUM-lijn lanceert Sennheiser nu draadloze exemplaren, die daarnaast voor het eerst ook opvouwbaar zijn. Geluid van buitenaf wordt dankzij vier microfoons succesvol geblocked en de hoofdband is vernieuwd voor nog meer draagcomfort. Dit model biedt dezelfde functionaliteiten als de URBANITE-headset, met als extra NoiseGuard (Active Noise Cancellation technologie). De batterijduur van de MOMENTUM-headset is 22 uur.

Sennheiser MOMENTUM Wireless-headset
Sennheiser MOMENTUM Wireless-headset

De nieuwe generatie RS-hoofdtelefoons zijn speciaal ontworpen voor home entertainment in draadloze vorm. Sennheiser garandeert authentiek geluid op de hoogste frequenties (2.4 GHz) met een betrouwbare latentietijd, bijzowel muziek als films. De RS 165 biedt een range van 30 meter, de RS 175, 185 en 195 hebben een range van 100 meter. De batterijduur van deze headsets is 18 uur en geluid is af te stemmen op je persoonlijke voorkeur.

De nieuwe, draadloze Sennheiser-hoofdtelefoons zijn naar verwachting beschikbaar vanaf eind januari. Informatie over de prijzen volgt.

Sennheiser URBANITE Wireless-headset
Sennheiser URBANITE Wireless-headset

portablegear.nl