Interessant:

EMUI 3.0 update beschikbaar voor Honor 6

nieuws 19 januari 2015 om 10:02

Honor heeft de EMUI 3.0-update uitgerold voor de Honor 6. Alle klanten die een Honor 6 in Europa hebben gekocht krijgen een over the air (OTA) software-upgrade.

De geüpdatete EMUI 3.0-interface omvat een aantal aanvullende nieuwe eigenschappen zoals intuïtieve iconen, geïntegreerde functies, magazine-style ontgrendel scherm, efficiënte snelkoppelingen en pure inhoud. 

De eerste nieuwe feature in EMUI 3.9 is een 'stip en lijn ontwerp', dat naadloos gebruikersgemak mogelijk maakt. Het design integreert cirkels en stippen die een unieke visuele EMUI 3.0 taal vormen. Deze ondersteunen de navigatie en organiseren timelines chronologisch op basis van locaties

De tweede nieuwe feature is 'natuurlijke interactie met het scherm'. EMUI 3.0 maakt een natuurlijkere interactie met een groter scherm mogelijk. Dit geeft je meer controle over het grote scherm. Andere nieuwe functionaliteiten zijn de thumb mode, zwevende schermen en veranderende toetsenborden. Tegelijkertijd bevordert het nieuwe design een natuurlijke interactie met de omgeving. De achtergrond is gebaseerd op landschappen die de echte omgeving nabootsen door abstract ontwerp te combineren met echte elementen.

De Honor 6 is sinds oktober 2014 in Nederland online te koop voor € 299,99.

Honor 6
Honor 6

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws