Interessant:

Opnames Interactieve TV van KPN op tablet en laptop

nieuws 13 november 2014 om 08:56

KPN biedt vanaf heden haar klanten de mogelijkheid om tv-opnames binnenshuis terug te kijken op hun pc, tablet, laptop, smartphone of Xbox360 met de nieuwe iTV Online-app.

Tot nu toe konden opnames alleen teruggekeken worden op tv via de digitale tv-ontvanger. Met de mogelijkheid om opnames ook op mobiele apparaten te bekijken, maakt KPN het voor klanten makkelijker om op meerdere schermen in huis tv te kijken waar en wanneer je maar wil.

"Wij vragen onze klanten regelmatig naar hun wensen en blijven daarom innoveren in interactieve televisie” zegt Jaap Postma, Directeur Consumenten. "KPN wil klanten het beste en meest innovatieve tv-product bieden en opnames terugkijken op meer devices is een wens die bij onze klant hoog op het lijstje stond." Sinds de introductie van interactieve tv heeft KPN diverse innovaties toegevoegd om tv kijken voor klanten aantrekkelijker te maken. Zo werden eerder tv-kijken op de Xbox 360, Videoland Unlimited, Serie Opnemen en Begin Gemist geďntroduceerd.

Het aantal Nederlanders dat programma's en series kijkt op het moment dat deze worden uitgezonden, daalt sterk met de leeftijd van de kijker, blijkt uit onderzoek dat KPN recent heeft laten doen. Zo kijkt 57% van alle 65+-ers tv volgens de programmering, terwijl 88%van de jongeren van 18-24 jaar tv kijkt wanneer het hen uitkomt. Met het terugkijken van gemaakte opnames op elk gewenst device, wordt dit nu makkelijker. Opnames terugkijken op diverse devices is beschikbaar voor alle TV klanten met het opnemen pakket. Het opnemen pakket is standaard inbegrepen in de Alles-in-1 Standaard en Premium pakketten.

Opnames Interactieve TV van KPN op mobiele schermen
Opnames Interactieve TV van KPN op mobiele schermen

KPN Newsroom