Interessant:

KPN Goal Alert-app voor Eredivisievoetbal

nieuws 30 oktober 2014 om 10:54

Alle klanten met een KPN mobiel abonnement kunnen vanaf deze week de goals uit de Eredivisie op hun mobiel bekijken met 4G van KPN via de nieuwe Goal Alert-app.

Via de Goal Alert app bekijk je met één klik het doelpunt op de smartphone of tablet kort nadat er is gescoord. Je kan per speelronde twee clubs uit de Eredivisie kiezen. Zodra in de wedstrijd van deze clubs wordt gescoord, krijg je een alert op je smartphone. Goal Alert is het eerste initiatief dat voort is gekomen uit de samenwerking tussen KPN en de Eredivisie. 

"Met Goal Alert bieden we onze klanten een bijzondere meerwaarde", zegt Jaap Postma, Directeur KPN Consumenten. "We zijn er trots op dat we samen met Eredivisie deze content via onze hoogwaardige mobiele netwerken kunnen aanbieden aan onze klanten." KPN Goal Alert is gratis en in combinatie met het 4G netwerk kunnen de goals snel worden bekeken. Vanaf 29 oktober is de app zowel beschikbaar in de App Store van Apple en de Play Store van Android.

"Het is een mooie manier om voetbal nog dichter bij alle fans te brengen", zegt Alex Tielbeke, Directeur Eredivisie. "Doordat KPN de goals van de Eredivisieclubs letterlijk naar zijn klanten toebrengt, kunnen nog meer mensen genieten van deze hoogtepunten."

KPN Goal Alert-app
KPN Goal Alert-app

KPN