Interessant:

AcerNAV GPS-app gepresenteerd

nieuws 29 oktober 2014 om 13:41

Acer introduceert de nieuwe gratis AcerNAV applicatie op de Liquid-smartphones. AcerNAV is een compleet GPS-systeem op basis van TomTom dat gebruik maakt van de TripAdvisor POI-database voor de beste navigatie-ervaring.

Met AcerNAV worden alle kaarten direct opgeslagen op je Liquid-smartphone en alleen de GPS-chip wordt door de app gebruikt tijdens het navigeren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een internetconnectie en hoge kosten door dataroaming. AcerNAV biedt toegang tot de TomTom-kaarten met gratis updates voor twee jaar, zolang de toepassing wordt uitgevoerd op een apparaat van de Liquid-serie. Kaarten kunnen afzonderlijk worden gedownload in plaats van als regionaal pakket, zodat je alleen ontvangt wat je nodig hebt en tegelijkertijd opslagruimte bespaart op het apparaat of microSD-kaart.

Dankzij de expertise van TomTom hebben AcerNAV-gebruikers toegang tot duidelijke en elegante 3D-kaarten met een levendige navigatie op hun smartphonescherm. Daarnaast maakt het intuītieve applicatie-ontwerp een eenvoudige overgang mogelijk tussen de 2D- en 3D-weergave, zowel staand als liggend. Verder biedt AcerNAV toegang tot de Point of Interest-database van TripAdvisor. Deze geeft actuele contactgegevens, evenals waarderingscijfers en reviews voor hotels, restaurants en attracties, geschreven door mensen over de hele wereld. 

AcerNAV is gratis beschikbaar voor alle gebruikers van Liquid Jade, Liquid Z500 en Liquid E700, via een FOTA-update voor bestaande gebruikers of vooraf geīnstalleerd op nieuwe apparaten. Acer is al begonnen met de implementatie en AcerNAV is naar verwachting eind oktober 2014 beschikbaar op alle bovengenoemde apparaten. De komende maanden wordt AcerNAV uitgebreid met nieuwe functies via in-app ankopen, zoals real-time verkeerfsinformatie met omleidingsinformatie en snelheidscamera's.

AcerNAV-app op Acer Liquid-smartphone
AcerNAV-app op Acer Liquid-smartphone

portablegear.nl