Interessant:

Sony Xperia M2 Aqua verkrijgbaar bij Vodafone

nieuws 7 oktober 2014 om 08:01

De Sony Xperia M2 Aqua, een waterbestendige mid-range smartphone met een 4,8-inch qHD-display en een 8-megapixel camera, is exclusief verkrijgbaar bij Vodafone voor een adviesprijs van 249 euro.

De Sony Xperia M2 Aqua is een waterbestendige uitvoering van de eerder uitgebrachte Xperia M2. Deze smartphone is het eerste Xperia-toestel dat over de hoogste classificatie waterdichtheid (IP68) beschikt. Verder combineert deze smartphone een 8-megapixel camera met Sony technologieën, zoals een Exmor RS for mobile-beeldsensor, HDR imaging, SteadyShot for video, Xperia camera-apps en een speciale sluitertoets, om het perfecte beeld vast te leggen boven of onder water. Xperia camera-apps, zoals Social Live, zorgen ervoor dat je speciale momenten live kunt uitzenden op Facebook, terwijl de apps Picture effect en AR effect de mogelijkheid bieden animaties en kleuren aan foto's toe te voegen. 

Tot slot is het toestel uitgerust met een 2.300 mAh batterij, een 1,2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400-processor en 4G/LTE mogelijkheden voor snelle prestaties en een hoge datasnelheid.

De Sony Xperia M2 Aqua komt in het zwart en is exclusief verkrijgbaar bij Vodafone voor een adviesprijs van 249 euro.

Sony Xperia M2 Aqua
Sony Xperia M2 Aqua

portablegear.nl


Gerelateerde producten