Interessant:

Samsung Galaxy Alpha te koop in Nederland

nieuws 23 september 2014 om 12:16

De Samsung Galaxy Alpha heeft inmiddels de Nederlandse winkels bereikt. De Alpha is het eerste Galaxy-model met een metalen frame en is beschikbaar voor een adviesprijs van 599 euro.

De Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F), die in augustus is aangekondigd,  kent veel functionaliteiten die eerder op Galaxy S5 waren te vinden. Hieronder zijn een vingerafdrukscanner (waarmee je het toestel kan beveiligen), de Ultra-Power Saving Mode (scherm in zwart/wit weergeven en alle onnodige functionaliteiten uitschakelen om de batterij te sparen), S Health (fitness- en gezondheidstoepassingen) en een Private Mode (waarmee je bestanden voor anderen kan verbergen). 

Verder is het toestel uitgerust met een helder 4,7-inch SuperAMOLED HD-display en een geavanceerde 12-megapixel camera met real-time HDR (High Dynamic Range) voor de beste fotoresultaten. Video's kan je in 4K UHD (3.840 x 2.160 pixels) opnemen en de octa-core processor met 2GB zorgt voor snelle prestaties. Het geheugen bedraagt 32GB en is niet verder uitbreidbaar. De Alpha draait op Android 4.4.4 KitKat en ondersteunt NFC en 4G+/LTE Advanced voor hoge datasnelheden.

De Samsung Galaxy Alpha is beschikbaar in het Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver, of Scuba Blue en heeft een adviesprijs van 599 euro.

Verder lezen...

Samsung Galaxy Alpha vs. Galaxy S5: verschil (specs)

Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy Alpha

portablegear.nl