Interessant:

Philips en Armin van Buuren tonen DJ-koptelefoon

nieuws 8 september 2014 om 11:36

Philips en DJ Armin van Buuren hebben deze week op de IFA 2014 in Berlijn de A5-PRO DJ, een koptelefoon voor muziekprofessionals, getoond. De headset werd eerder dit jaar reeds aangekondigd.

Armin en Philips werkten het afgelopen jaar nauw samen aan de ontwikkeling van deze DJ koptelefoon. Om voorop te blijven te lopen op het gebied van audio mixte Philip haar technische kennis met de inzichten van één van werelds grootste DJ's. Het resultaat is de Philips A5-PRO DJ koptelefoon. De robuuste aluminium afwerking zorgt ervoor dat deze DJ koptelefoon inklapbaar maar toch comfortabel en duurzaam is. 

De Philips A5-PRO DJ koptelefoon biedt een optimale geluidisolatie die ideaal is voor een optreden in een groot publiek. De eenvoudig verwisselbare oorkussens zijn comfortabel en verkrijgbaar in drie formaten; een klein formaat voor onderweg, een medium oorkussen voor in de studio en een extra grote voor tijdens optredens. Het draai-en-klik mechanisme is te vergelijken met die van een cameralens. De vouwbare aluminium Philips A5-PRO DJ koptelefoon is dus eenvoudig aan te passen voor de beste geluidsisolatie.

Philips A5-PRO DJ
Philips A5-PRO DJ

De Philips A5-PRO DJ koptelefoon biedt hoogwaardig lage frequentie geluiden dankzij de 50mm high-definition neodymium drivers. Verder is hij geschikt voor een professioneel DJ mengpaneel omdat de headphone 3500mW high power aan kan. Bronweergave en geluidshelderheid zijn maximaal, wat het experts mogelijk maakt echt te luisteren en het geluid te voelen.

"Philips geloofde in mijn ideeën over een goede koptelefoon en ik geloof in de ideeën die Philips over geluid heeft," vertelt Armin van Buuren tijdens de lancering in Miami. "Ik wilde een koptelefoon ontwikkelen met eenvoudig te verwisselen onderdelen voor in de studio, tijdens een optreden en onderweg. Comfort, top geluid en duurzame kwaliteit stonden voorop. Als professional wil je daar geen concessies in doen." 

Al eerder lanceerde Philips samen met Armin van Buuren het M1X-DJ geluidsysteem waarmee DJ's in de dop hun eigen muziek kunnen mixen en afspelen. De Philips A5-PRO DJ koptelefoon is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 299,99.

portablegear.nl