Interessant:

Acer introduceert Iconia Tab 8 W, Tab 10 en One 8

nieuws 3 september 2014 om 22:45

Een dag voor de start van de IFA 2014 in Berlijn heeft Acer een drietal nieuwe tablets aangekondigd. Eén Windows-tablet, de Iconia Tab 8 W, en twee Android tablets, de Iconia Tab 10 en de Iconia One 8.

De Acer Iconia Tab 8 W is een compleet uitgeruste 8-inch tablet voor zowel werk als ontspanning. De Iconia Tab 8 W draait op de allernieuwste Windows 8.1 met Bing en wordt geleverd met 1 jaar gratis MS Office 365° Personal voor volledige toegang tot die toepassingen die noodzakelijk zijn voor de productiviteit, waaronder Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook.

Acer Iconia Tab 8 W
Acer Iconia Tab 8 W

De Acer Iconia Tab 10 is gemaakt met als doel om entertainment te bieden voor iedere gebruiker. De Iconia Tab 10 beschikt over een fraai 10,1-inch scherm met Full HD-resolutie, wat garant staat voor scherpe en levendige beelden. Met Zero Air Gap en IPS-technologie levert de Iconia Tab 10 uitzonderlijke details, uitmuntend contrast, scherpte over een brede kijkhoek en verbeterde leesbaarheid in zonlicht.

Acer Iconia Tab 10
Acer Iconia Tab 10

De succesvolle Iconia One-serie wordt ten slotte uitgebreid met de Iconia One 8. De One 8 is nu sneller dan ooit met een krachtige Intel Atom Z3735G quad-core processor. Bijzonder is dat de One 8 wordt geleverd in 10 (!) kleuren, dus voor ieder wat wils. De Iconia One 8 is slechts 8,5 mm dik en weegt minder dan 340 gram, dus past hij in een kleine tas waardoor de gebruiker hem overal mee naar toe kan nemen. Het ontwerp is reisvriendelijk, maar de Iconia One 8 blijft groot genoeg voor een aangename kijkervaring.

De Acer Iconia Tab 8 W en de Iconia One 8 zijn vanaf oktober 2014 beschikbaar, beide met een adviesverkoopprijs van 149 euro. De Acer Iconia Tab 10 komt al deze maand beschikbaar en zal 199 euro kosten.

portablegear.nl