Interessant:

Sony introduceert de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact

nieuws 3 september 2014 om 20:52

Sony heeft op de IFA twee nieuwe telefoons in de Z-serie geintroduceerd, de 5,2-inch Xperia Z3 en de 4,6-inch Xperia Z3 Compact. Beide toestellen zijn waterdicht en hebben een 20,7 megapixel camera.

"Bij Sony Mobile betekent ‘flagship’ het aanbieden van keuze zonder compromissen," aldus Kunimasa Suzuki, president & directeur Sony Mobile Communications. "Consumenten eisen en verdienen grootsheid van hun smartphone op het gebied van design, camera en accuduur. En dat is precies wat wij leveren met de Xperia Z3 en Xperia Z3 Compact, waarbij wij tegelijkertijd vooraanstaande innovaties leveren zoals unieke Sony camera ervaringen en PS4 Remote Play in twee prachtig ontworpen en volledig waterdichte smartphones."

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3

Beide toestellen hebben haarscherpe displays. De Z3 heeft een Full HD resolutie van 1920 x 1060 en de Xperia Z3 Compact van 1280 x 720 pixels. Handig is dat beide toestellen volledig waterdicht zijn. Een Qualcomm Snapdragon 801 processor zorgt voor uitstekende prestaties. 

De Xperia Z3 serie beschikt verder over de Sony Digital Noise Cancelling technologie. Omgevingsgeluid wordt tot wel 98% verminderd indien gekoppeld met een Digital Noise Cancelling headset. Perfect voor in de trein, in het vliegtuig of in andere omgevingen met veel achtergrond lawaai. Daarnaast beschikt de Z3 serie over stereo speakers met S-Force Front Surround die zich aan de voorzijde bevinden, deze spelen alles luid en kristalhelder af.

Sony Xperia Z3 Compact
Sony Xperia Z3 Compact

Nieuw is de ondersteuning voor PS4 Remote Play. Met PS4 Remote Play, exclusief voor Xperia, kun je nu je Xperia Z3 of Xperia Z3 Compact gebruiken als afstandsbediening om verbinding te maken met je PS4 om te gamen. Wanneer de televisie al in gebruik is kun je zelfs PS4 games spelen op je telefoon via je thuisnetwerk.

De Z3 komt in de kleuren wit, zwart, koper en zilvergroen, daar waar de Xperia Z3 Compact in de kleuren zeegroen, oranje, wit en zwart en komt. De adviesverkoopprijs van de Xperia Z3 is € 649,- en van de Xperia Z3 Compact € 499,-. Beide smartphones worden wereldwijd gelanceerd in de herfst van 2014.

portablegear.nl