Interessant:

HTC Desire 510 met 4G geintroduceerd

nieuws 27 augustus 2014 om 10:32

HTC heeft de HTC Desire 510, een mid-range smartphone met een 4,7-inch display, Android 4.4 KitKat, een 64-bit quad-core processor en 4G-ondersteuning, geintroduceerd.

"Er wordt al zolang over 4G gesproken, dat je gemakkelijk vergeet dat slechts een kleine selectie toptoestellen uitgerust is met deze technologie", zegt Mark Moons, General Manager HTC Western Europe. "We zijn trots om met de HTC Desire 510 4G-snelheid te kunnen bieden aan consumenten met een kleiner budget. Gebruikers verwachten dat hun telefoon een mobiele entertainment hub is die hen ook onderweg voorziet van de nieuwste films, televisieprogramma's en muziek. De indrukwekkende netwerksnelheden van de HTC Desire 510 zorgen ervoor dat dit moeiteloos kan."

De Desire 510 heeft een 4,7-inch FWVGA-display (854 x 480 pixels) display en een behuizing van polycarbonaat, die komt in het Terra White of Meridian Grey. Deze 4G-smartphone beschikt naast Android 4.4 KitKat ook over HTC BlinkFeed. Deze functie zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig de laatste updates uit je sociale netwerken en RSS-feeds ziet. Je startscherm is niet langer statisch, maar brengt je overal en altijd direct het belangrijkste nieuws. Verder kan je rekenen op een 5-megapixel camera, een 0,3-megapixel webcam/frontcamera en 8GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD. Verder is de Desire 510 het eerste toestel met Qualcomm's nieuwe 64-bit Snapdragon 410-processor.

"De nieuwste technologie moet niet alleen voorbehouden zijn aan mensen met het hoogste budget", aldus Peter Chou, CEO can HTC. "Consumenten moeten tegenwoordig kunnen verwachten dat hun smartphone ook functioneert als mobiel entertaiment hub. Daarvoor moeten zijn kunnen beschikken over de nieuwste films, televisieshows en muziekalbums, met gebruik van een supersnel datanetwerk. De HTC Desire 510 zorgt hiervoor en doet nog meer, waardoor het de perfecte mobiele mediatelefoon is".

De HTC Desire 510 is beschikbaar vanaf de tweede week van september, de prijs wordt nog bekendgemaakt. Tot slot is voor dit toestel een HTC Dot View cover beschikbaar waarmee je, ook als de cover gesloten is, telefoontjes kunt beantwoorden in retrostijl.

HTC Desire 510 Meridian Grey
HTC Desire 510 Meridian Grey

portablegear.nl