Interessant:

50 Cent onthult SMS Audio BioSport Headphones

nieuws 15 augustus 2014 om 13:17

SMS Audio, het headphone-bedrijf van rapper 50 Cent, heeft de SMS Audio BioSport Headphones geintroduceerd. Deze oordopjes, met technologie van Intel, kunnen ook je hartslag meten.

De SMS Audio BioSport Headphones, 'Powered by Intel', zijn zogenaamde biometrische oordopjes. Deze headphones laten je niet alleen naar muziek luisteren, maar meten ook je hartslag en synchroniseren met de populaire fitness-app RunKeeper. De hartslagmeter is geintegreerd in de oordopjes.

Dankzij een IPX4-certificaat zijn de Audio BioSport Headphones bestand tegen water en zweet. De Intel-technologie zorgt ervoor dat gegevens van je workout worden bijgehouden en je achteraf kan rekenen op accurate feedback. De headphones zijn niet draadloos (de draad waarmee je hem aan je telefoon verbindt is voorzien van een in-line microfoon). SMS Audio zegt in de toekomst meer apps te willen ondersteunen met de Audio BioSport Headphones.

De SMS Audio BioSport Headphones verschijnen in het vierde kwartaal van dit jaar, de prijs is nog niet bekend. 50 Cent's SMS Audio bracht eerder Star Wars-headsets op de markt.

50 Cent SMS Audio BioSport Headphones
50 Cent SMS Audio BioSport Headphones

Digital Trends