Interessant:

T-Mobile klanten gebruiken fors meer mobiel internet

nieuws 4 augustus 2014 om 13:47

T-Mobile ziet het gebruik van mobiel internet sterk stijgen. In gebieden waar het netwerk gemoderniseerd is, verbruiken klanten gemiddeld 128% meer data dan een jaar geleden.

De sterke groei is een direct gevolg van het verbeterde mobiele netwerk en de uitrol van 4G, waardoor klanten vooral meer intensieve internetdiensten gebruiken, zoals het bekijken van HD video's. Het netwerkprogramma Samen Meer Bereiken loopt voor op schema. Ruim 50% van de klanten heeft toegang tot 4G in de woonplaats en meer dan 2000 antennelocaties zijn volledig vernieuwd. Niet alleen is 4G op die locaties geactiveerd, ook het 3G-netwerk is volledig vernieuwd en biedt beter bereik binnenshuis. Aan het einde van het jaar hebben klanten van T-Mobile 4G-dekking in de twintig grootste stedelijke gebieden van Nederland.

Lampros Iskos, Directeur Technology bij T-Mobile: "We zijn bezig ons netwerk volledig te moderniseren. Doordat wij twee keer zoveel antennes hebben als de concurrentie, krijgt de klant alleen bij ons de hoogste kwaliteit. Dankzij ons frequentiepakket met de meeste capaciteit kunnen wij iedereen, nu en in de toekomst, blijven voorzien van het beste 4G internet. We zien dat onze klanten in gemoderniseerde gebieden een stuk positiever zijn over ons netwerk. De sterke stijging van het dataverbruik onderstreept dat."

portablegear.nl