Interessant:

Canon onthult PowerShot SX520 en PowerShot SX400

nieuws 30 juli 2014 om 10:13

Canon introduceert de PowerShot SX520 HS en de PowerShot SX400 IS, compacte lichtgewicht superzoom-bridgecamera's, met respectievelijk een 42x en een 30x optische zoom.

De Canon PowerShot SX520 HS heeft een 42x optische zoom en is daarmee veelzijdig genoeg om elk onderwerp vast te leggen. Met een 24mm groothoeklens biedt deze camera de flexibiliteit om uitgestrekte landschappen te fotograferen en de maximale brandpuntsafstand van 1008mm stelt je in staat in te zoomen op details die zich op grote afstand bevinden.

Canon PowerShot SX520 HS
Canon PowerShot SX520 HS

De compacte, lichtgewicht behuizing van de Canon PowerShot SX400 IS bevat een krachtige 30x optische zoom. Het compacte ontwerp maakt dat de camera gemakkelijk overal mee naar toe is te nemen en een grote, comfortabele grip zorgt samen met een enorm brandpuntsbereik van 24-720mm dat het eenvoudig is om alle actie te fotograferen. Met beide modellen zijn snel bewegende onderwerpen direct vast te leggen en dankzij de geringe ontspanvertraging, de verbeterde algoritmen en een snelle autofocus wordt geen kans gemist.

Canon PowerShot SX400 IS
Canon PowerShot SX400 IS

Om je te helpen je fotografische mogelijkheden te verbreden en onder uiteenlopende omstandigheden te fotograferen, zijn beide camera's uitgevoerd met Canon's Optical Image Stabilizer met Intelligent IS-technologie, zodat opnamen helder en scherp blijven. Intelligent IS analyseert het beeld en zorgt vervolgens dat de beeldstabilisatie automatisch wordt aangepast aan een van de acht verschillende scènes. Met als resultaat foto's en movies die scherp en trillingvrij zijn.

De Canon PowerShot SX520 HS en de Canon PowerShot SX400 IS zijn vanaf augustus verkrijgbaar in Nederland voor adviesprijzen van respectievelijk 279 euro en 199 euro.

portablegear.nl