Interessant:

General Mobile-smartphones in Nederland

nieuws 21 juli 2014 om 12:44

Distributeur Dividino Group gaat smartphones en tablets van General Mobile in de Benelux op de markt brengen. Het aanbod bestaat in in eerste instantie uit de General Mobile Discovery 1, de Discovery Elite en de Discovery Tab 8.

General Mobile is fabrikant van mobiele telefoons, smartphones en tablets. Door Dividino Group BV worden de Android smartphones 'General Mobile Discovery 1' en 'General Mobile Elite' alsmede de tablet 'General Mobile Discovery Tab 8' in de Benelux geïntroduceerd. Voor de General Mobile Discovery 1 en de General Mobile Discovery Elite komt in augustus de update naar Android 4.4.2 KitKat beschikbaar. In Turkije alleen al zijn in het afgelopen jaar meer dan een miljoen stuks van de 'Discovery 1' verkocht, aldus Dividino Group.

De General Mobile Discovery 1 (16GB) is een smartphone die beschikt over een 4,7-inch HD-display, een 1,2GHz quad-core processor, camera's aan de voorzijde (2-megapixel) en achterzijde (8-megapixel) en dual-simfunctionaliteit en kost 169,99 euro. De General Mobile Discovery Elite (32GB) is een phablet met een 5,5-inch Full HD-display, een 16-megapixel camera aan de achterzijde, een 2-megapixel frontcamera en een 2,2GHz quad-core processor, voor 349,99 euro. De General Mobile Discovery Tab-8 is een tablet met een 8-inch display en 3G-ondersteuning voor een prijs van 169,99 euro.

Dave Stolk, Managing Director van Dividino Group BV over General Mobile: "In het segment waarop wij de smartphones en tablets van General Mobile gaan richten, zijn wij zeker niet de enige. Ik durf echter wel te stellen dat we met de producten van General Mobile de meeste specs per euro bieden."

General Mobile Discovery
General Mobile Discovery

portablegear.nl