Interessant:

BELLPERRE Phone Unique: luxe-telefoon op maat

nieuws 17 juni 2014 om 09:55

Het Nederlandse BELLPERRE komt met Phone Unique, 's werelds eerste luxe-telefoons op maat. Elke BELLPERRE-telefoon wordt handgemaakt in de studio van BELLPERRE in Amsterdam.

De Unique Phone van BELLPERRE kan je helemaal naar wens laten maken. Zo kan je onder meer kiezen voor verschillende design-elementen (frame, toetsen, logo-uitvoering, leersoort en inscriptie). De technische functionaliteiten van de huidige BELLPERRE-telefoon zijn echter wel beperkt. "De focus ligt meer op batterijduur, belkwaliteit, het fysieke toetsenbord, gebruiksvriendelijkheid, het compacte formaat en lage straling", aldus BELLPERRE. "Gebruikers die niet zitten te wachten op continue notfificaties, feeds en volle inboxes zullen het toestel zeker waarderen". BELLPERRE belooft in de toekomst echter ook met een luxe Android-telefoon te komen.

Bij de samenstelling van de BELLPERRE Unique Phone heb je onder andere de keuze uit een frame van gepolijst staal, geborsteld staal, zwart staal, 18K roze-goud en een 24K gouden afwerking. Daarnaast is er de keuze uit meer dan 100 verschillende exotische leervarianten en uit een toetsenbord in meer dan 80 verschillende talen (waaronder Arabisch en Cyrillisch). BELLPERRE zegt "0 procent plastic te gebruiken".

"Consumenten willen hun eigen persoonlijke BELLPERRE luxe-telefoon creeren en deze delen met vrienden. BELLPERRE maakt dit nu mogelijk als 's werelds eerste 'made-to-order' telefoonfabrikant in de wereld", aldus Edward Ferdinand Stegman, oprichter en designer van BELLPERRE.

BELLPERRE Unique Phone
BELLPERRE Unique Phone

Bellperre