Interessant:

GoRider Biker-Extensa voor 199,95 euro

nieuws 30 mei 2014 om 10:41

GoRider brengt voor de zomer vernieuwde robuuste 4,3-inch motorfiets-navigatie uit, de Biker-Extensa, een krachtige toevoeging aan de serie motorfiets-navigaties die bestaat uit de Biker-II en de Excalibur.

De GoRider Biker-Extensa, het nieuwste motornavigatiesysteem van GoRider, biedt het beste van bestaande systemen in één fraaie dunne maar robuuste, waterdichte behuizing. De basisversie is al ronduit compleet; inclusief gedetailleerde kaartmateriaal van geheel Europa, houder voor op elke motor of scooter en geavanceerde Bluetooth-functies geschikt voor elke Bluetooth-headset. Het systeem heeft alle essentiële functies voor gemakkelijke navigatie in heel Europa plus een flink aantal mogelijkheden die normaal alleen op de duurste GPS systemen zit. Zo is het onder andere ook mogelijk om routes met veel of weinig bochten te kiezen, de afgelegde routes op te slaan, routes uit te stippelen en uit te wisselen.

GoRider Biker Extensa
GoRider Biker Extensa

De behuizing van de GoRider Biker-Extensa is gemaakt van robuust materiaal met rubber soft edges dat tegen een stootje kan en elk weertype in Europa kan trotseren. Ook de software kan de strijd met de duurdere concurrenten met gemak aan. Het besturingssysteem geeft één startscherm voor navigatie, multimedia gebruik en instellingen.

De Biker-Extensa komt in drie varianten, waartussen het verschil niet erg groot is: de Biker-Extensa Basis, Biker-Extensa Pro en Biker-Extensa ProDUO. De laatste twee komen met geavanceerde Bluetooth-headsets in de verpakking voor het beluisteren van nrouteaanwijzingen, het voeren van telefoongesprekken, muziek luisteren en draadloze communicatie tussen rijders en bijrijders.

De Biker-Extensa zijn verkrijgbaar bij de betere motorspeciaalzaken en navigatiespecialisten voor een prijs vanaf 199,95.

GoRider Biker Extensa
GoRider Biker Extensa

portablegear.nl