Interessant:

Acer lanceert Liquid Z_200, E600 en E700

nieuws 30 mei 2014 om 10:21

Acer heeft op de Computex 2014-beurs in Taipei drie nieuwe budgetvriendelijke Android-smartphones aangekondigd: de Liquid Z_200 (4-inch), de Liquid E600 (5-inch) en de Liquid E700 (5-inch en triple-sim).

De Acer Liquid Z_200 is "ontworpen voor gebruikers van alle leeftijden met een beperkt budget of die op zoek zijn naar een tweede of vakantietoestel". Het toestel beschikt over een 4-inch WVGA-scherm, een optionele dual-sim-mogelijkheid, 4GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), Android 4.4 KitKat en de DTS Studio Sound-audiotechnologie. Tevens is de Liquid Z_200 voorzien van het Acer RAPID-design (één speciale "one-touch"-knop waarmee je het scherm kan activeren, de camera starten, apps op het startscherm openen en telefoontjes opnemen met één simpele klik), de Acer Quick Mode (vier verschillende ingebouwde profielen voor de behoeften van verschillende gebruikers en leeftijdsgroepen) en een 2-megapixel camera. De Acer Liquid Z_200 (met optionele flip-cover) is vanaf augustus te koop voor een nog onbekende prijs.

De Acer Liquid E600 is uitgerust met een 5-inch scherm met IPS-technologie die zorgt voor een duidelijke en brede kijkhoek. Je krijgt de beschikking over een 8-megapixel achtercamera met autofocus en LED-flitser om gedetailleerde landschapsfoto's in HDR-modus of heldere en scherpe video's te maken, ook bij weinig licht dankzij een f2.0 diafragma. Dankzij AcerRAPID kan je ook op dit toestel op elk moment met één klik foto's nemen en je favoriete apps starten zonder het scherm aan te raken. Met Acer LiveScreen is tijdelijk delen kinderlijk eenvoudig. Zo kan je een foto maken die direct op het scherm van een vriend verschijnt. Als je bijvoorbeeld notities maakt of foto's bewerkt, kan je met vrienden live in interactie gaan en in real-time delen. De Liquid E600 is verder uitgerust met een Swype Keyboard en de nieuwste LTE Categorie 4 standaard (voor 150 Mbps datasnelheid). De Acer Liquid E600 is vanaf augustus te koop voor een nog onbekende prijs.

De Acer Liquid E700 is een smartphone met een 5-inch HD-scherm die dankzij de IPS-breedbeeldtechnologie en "Zero Air Gap"-technologie duidelijke en scherpe beelden levert vanuit een kijkhoek tot 178 graden. De Liquid E700 heeft een quad-core processor die wordt ondersteund met 16GB interne storage en 2GB flash-geheugen. Dit alles zorgt voor een soepele en pittige respons bij elk type toepassing, waaronder multitasking dankzij de Acer FLOAT-oplossing, zodat je kan werken met meerdere applicaties op hetzelfde scherm. Bijzonder is dat de Liquid E700 tri-SIM en quad-band is en daarbij maximale flexibiliteit biedt om verbonden te blijven met je favoriete content en vrienden, ongeacht waar je je op de wereld bevindt. De Acer Liquid E700 smartphone is verkrijgbaar vanaf begin augustus - de prijs is nog onbekend - met een keuze uit twee kleuren, Soft-touch Black en Metallic Red.

portablegear.nl