Interessant:

Jawbone lanceert UP24-polsband

nieuws 28 maart 2014 om 09:47

Jawbone heeft de lancering van de UP24 in 29 landen over de hele wereld aangekondigd. Met het polsbandje en de bijbehorende apps en dataservice kan je je slaap-, bewegings- en eetpatronen in kaart brengen.

De UP24-polsband maakt draadloos verbinding met je iOS- of Android-gadgets via Bluetooth Smart, zodat je 24/7 feedback en realtime meldingen krijgt om je doelen te behalen. De bijbehorende app verzamelt gegevens van het UP bandje om inzichtelijk te maken hoe je eet, beweegt en slaapt, terwijl je iedere dag uitgedaagd wordt om meer te bereiken. Ook visualiseert de app trends en levenslijnen om in één overzicht inzicht te krijgen in de relatie tussen slaapgewoonten en activiteiten.

De UP24 maakt gebruik van dezelfde verfijnde vorm en technologie waar huidige UP-gebruikers zo blij mee zijn. De gladde, hypoallergene buitenkant is gemaakt van rubber dat ook in de medische wereld gebruikt wordt. Het polsbandje heeft een nieuwe, stijlvolle textuurvormgeving en is net zoals UP klein en comfortabel genoeg om dag en nacht te dragen.

De app UP voor iOS en Android kent een aantal functies die motiveren kleine stappen te maken, om zo op lange termijn grote vooruitgang te boeken. De UP app voor iOS bevat daarnaast extra onderdelen die de gegevens van je UP- of UP24-polsbandje analyseren, zodat je een gedetailleerd inzicht krijgt in de verhouding tussen slaap en beweging. Verder ontvang je herinneringen.

Jawbone UP24
Jawbone UP24

De UP-community heeft in totaal al meer dan 500 miljard stappen en 50 miljoen nachten slaap bijgehouden. "Dat zijn verbazingwekkend veel gegevens," aldus Travis Bogard, vicepresident productbeheer en strategie bij Jawbone. "Het is goed om gegevens te verzamelen, maar het is nog beter om ze ook te begrijpen. De UP24 is de eerste lifestyle-tracker die mensen helpt om inzicht te krijgen in hun gegevens, zodat ze na verloop van tijd de patronen leren begrijpen, zodat ze slimmere keuzes in het leven kunnen maken. UP geeft je van tijd tot tijd informatie waarmee je jouw goede voornemens in daden om kunt zetten. Zo krijg je bijvoorbeeld subtiele herinneringen om eerder naar bed te gaan als je jouw slaapdoelen wilt halen en meldingen als je bijna jouw stappendoel van de dag hebt bereikt."

Verder heeft Jawbone speciaal voor de miljoenen koffiekenners en theeleuten over de hele wereld heeft Jawbone de app UP Coffee gelanceerd. Hiermee kunnen gebruikers de inname van cafeïne bijhouden en analyseren hoe dat van invloed is op hun slaap. UP Coffee is voor iOS verkrijgbaar als een op zichzelf staande app, die te koppelen is aan de gegevens van je UP- of UP24-polsbandje. Dit maakt het mogelijk om te analyseren hoe cafeïne van invloed is op jouw slaappatroon.

Het UP24-polsbandje is verkrijgbaar in drie formaten (small, medium en large) en twee kleuren (Onyx en Oranje) en is verkrijgbaar voor € 149,- via Jawbone.com en in Apple-, AMAC-, en CoolBlue-winkels in Nederland vanaf 2 april. Via Jawbone.com is UP24 per direct verkrijgbaar. De UP by Jawbone 3.0 App voor Android is per direct verkrijgbaar als gratis download via Google Play. Jawbone's app voor iOS, UP by Jawbone 3.1, is eveneens per direct verkrijgbaar als gratis download via de App Store.

portablegear.nl


Gerelateerde producten