Interessant:

HTC BlinkFeed en HTC Zoe komen beschikbaar als app

nieuws 27 maart 2014 om 14:58

Tegelijkertijd met de aankondiging van de nieuwe HTC One M8 heeft HTC deze week bekendgemaakt dat het binnenkort HTC BlinkFeed en HTC Zoe als apps beschikbaar zal stellen in de Google Play Store voor alle Android-smartphones.

HTC BlinkFeed is een toepassing die het homescreen van je Android-smartphone transformeert naar een livestream van persoonlijke, relevante informatie zoals updates van sociale netwerken, nieuws, foto's en entertainment en lifestyle updates, zodat je hiervoor niet langer verschillende applicaties hoeft te raadplegen. Op de HTC One M8 is HTC BlinkFeed intuïtiever geworden, met continu scrollen voor een vloeiende browsing-ervaring en een nieuwe lay-out die artikelen en updates op aantrekkelijke wijze presenteert. Je kunt eenvoudiger nieuwe mediabronnen vinden en toevoegen en daarnaast een eigen feed maken voor specifieke onderwerpen of interesses. HTC BlinkFeed komt "binnenkort" beschikbaar als app in de Google Play Store voor andere Android-smartphones.

HTC Zoe is een toepassing waarmee je een reeks hoge kwaliteit foto's kan vastleggen en deze vervolgens transformeren tot een korte videocip. HTC Zoe biedt geavanceerde bewerkingsopties in je fotogallerij. Tegelijkertijd met de introductie van de HTC One M8 is HTC Zoe geëvolueerd tot een socialer, cloud-gebaseerd platform. Je kunt Zoe Video's delen op je tijdlijn en vrienden uitnodigen om hun foto's, video’s en favoriete nummers toe te voegen. Om dit mogelijk te maken, wordt deze zomer de HTC Zoe app beschikbaar gesteld in de Google Play Store.

Het is nog niet bekend of de apps gratis worden of niet.

HTC One met HTC BlinkFeed
HTC One met HTC BlinkFeed

portablegear.nl