Interessant:

Ga jij voor de beste energiedeal van Nederland?

nieuws 26 februari 2014 om 12:49

Wie zijn energie in eigen hand neemt, kan veel kosten besparen. Om je hierbij te helpen komt Oxxio je tegemoet met de beste energiedeal: de PowerStunt. (advertorial)

De PowerStunt van Oxxio is een 'op is op' actie en gaat eens in de zoveel tijd live. Met de PowerStunt gaat Oxxio voor de beste energiedeal van Nederland. 30 januari was de eerste PowerStunt en inmiddels hebben enkele honderden gelukkige huishoudens de beste energiedeal van Nederland weten te bemachtigen.

Hoe werkt de PowerStunt?

Om meer transparantie te creëren over hoe de energiemarkt in elkaar steekt, is Oxxio op 30 januari de PowerStunt gestart. Hiermee gaat Oxxio voor de beste energiedeal van Nederland. Hoe? Door de tussenhandel (vergelijkwebsites die veel geld verdienen aan gesloten contracten) buitenspel te zetten. Hiermee komt al het voordeel bij de klant terecht en is het mogelijk het goedkoopste tarief voor een gemiddeld huishouden aan te bieden.

Tussenhandel

Oxxio stunt dus met de energieprijzen. Veel consumenten zijn zich er niet van bewust dat tussenhandel op vergelijkingssites plaatsvindt en zijn vaak van mening hier de beste energiedeal te vinden is. Maar zolang er een partij met commercieel belang tussen zit is dit niet mogelijk. Met de PowerStunt wil Oxxio laten zien hoe energieprijzen eruit zouden zien zónder tussenkomst van een derde partij: een stuk aantrekkelijker dus!

De PowerStunt vindt eens in de zoveel tijd plaats. Wanneer precies? Dat is steeds een verrassing, maar door www.powerstunt.nl in de gaten te houden en je email achter te laten wordt je op de hoogte gehouden.

Meer grip op je energie

Energieleverancier Oxxio biedt altijd een scherpe prijs, maar ook meer grip op energieverbruik. De energierekening is voor de meeste huishoudens de op één na hoogste maandelijkse vaste last en iedereen kan zelf invloed uitoefenen hoe hierop te besparen. Oxxio wil Nederland uitdagen om zelf de controle te nemen. Daarom levert Oxxio tools om heel makkelijk (mobiel) controle over energiezaken te krijgen. Met slimme technologie zoals de Oxxio App en de EnergieMonitor geeft Oxxio consumenten 24/7 inzicht op hun verbruik, alle energiezaken zijn hiermee eenvoudig via een smartphone of tablet te monitoren. Zo weet je precies wat de maandelijkse kosten zijn en komen er aan het eind van het jaar geen onaangename verrassingen.

Oxxio PowerStunt
Oxxio PowerStunt

Oxxio PowerStunt