Interessant:

LG G2: nieuwste paradepaardje van LG

nieuws 7 februari 2014 om 12:20

De LG G2 is LG's nieuwste paradepaardje in haar smartphone-assortiment. Deze 5,2-inch smartphone is voorzien van geavanceerde functionaliteiten, een snelle processor en een krachtige camera. [advertorial]

De LG G2 is meer dan dertien centimeter groot en biedt een bijzonder heldere kijkervaring: het 5.2" IPS scherm toont je een wereld aan kleur. Het volledige scherm wordt benut: je geniet van rand-tot-rand genieten van video's, games, social media en apps. De High Quality Sound-functie zorgt daarnaast voor een bijzondere heldere audiokwaliteit bij het afspelen van multimedia. Je mist nooit meer iets van de diepe toon van de bas, van de subtiele vocale of van het achtergrondkoor. De G2 levert audio van hoge kwaliteit in zowel het opnemen als het luisteren, zonder vervorming voor Studio Master-bestanden, ondersteuning van 24-bit, 192 kHz Hi-Fi afspelen van FLAC-en WAV-bestanden. Verder is de G2 voorzien van meerdere mic opname met geavanceerde ruisonderdrukking, zodat het geluid helder opneemt, ook in lawaaierige omgevingen.

De 2,26GHz Quad-Core processor van de G2 heeft meer dan genoeg power en dus kunnen meerdere apps moeiteloos naast elkaar draaien zonder dat het toestel hapert. De 3.000 mAh SIO+, die gebruik maakt van de nieuwste innovatieve techniek, zorgt daarbij voor een lange accuduur. Aan de achterzijde van de G2 vind je een krachtige 13-megapixel camera met Optical Image Stabilizer (OIS). Deze optische beeldstabilisator compenseert kleine trillingen of onscherpte door te weinig licht. Dit is handig als je snel foto's wilt maken van bewegende beelden.

Bijzondere camera-opties zijn Tracking Zoom (foto's maken met een picture-in-picture frame dat de bewegingen van je gekozen onderwerp belicht, terwijl de rest van de scène scherp blijft. Deze functie zoomt in op het bewegende onderwerp dat je selecteert, en volgt hun acties in een apart venster en overlapt de achtergrondvideo) en Dual Recording/Dual Camera (waarmee je de voor-en achterkant camera's tegelijk kan activeren, zodat je jezelf en je onderwerp simultaan kunt opnemen. Met behulp van de foto-inpicture technologie kan je vervolgens je gezicht in de foto of video zetten van diegene die je fotografeert).

Andere handige functies op de LG G2 zijn Guest Mode (bepaal zelf wie wat te zien krijgt zonder de uitgebreide mogelijkheden van de LG G2 te beperken), Audio Zoom (hoor je alleen wat je wilt horen in video's; kies de geluidsbron die voor jou belangrijk is en dat geluid springt er bovenuit), KnockOn (twee keer op het scherm tikken om het te ontwaken of in slaap te sussen), Plug & Pop (aangesloten apparaten worden direct herkend en de bijpassende media-app wordt automatisch gestart), Zoom to Track (selecteer een bewegend object op het scherm tijdens het bekijken van een video, en Zoom to Track volgt hetgene gedurende de hele clip), Capture Plus (neemt een screenshot van een volledige webpagina nemen, met een precieze grenscontroles) en Clip Tray (functioneert als een pc-achtig klembord die foto's, tekst en links opslaat die je wilt bewaren later; het laat je meerdere items in een slide-up klembord aan de onderkant van het scherm te kopiëren en opslaan).

Verder lezen...

- LG G2 testrapport van Kieskeurig

LG G2
LG G2

LG-G2.nl