Interessant:

Samsung Galaxy Grand Neo aangekondigd

nieuws 29 januari 2014 om 13:04

Samsung heeft de Galaxy Grand Neo aangekondigd, een mid-range phablet met een groot 5,01-inch touchscreen en dual-simfunctionaliteit.

De Samsung Galaxy Grand Neo (i9060) - eerder ook bekend als Galaxy Grand Lite - is het derde model in Samsungs Galaxy Grand-serie, na de originele Galaxy Grand en de Galaxy Grand 2. De Grand Neo heeft een groot 5,01-inch touchscreen en ondersteunt dual-sim, zodat twee simkaarten tegelijkertijd zijn te gebruiken. Het toestel is voorzien van het Android 4.2 Jelly Bean-besturingssysteem en van een krachtige 1,2GHz quad-core processor voor vlotte prestaties en van 8GB of 16GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD.

Video's kan je op de Grand Neo in 1080p Full HD-kwaliteit bekijken en met de 5-megapixel camera (met LED-flitser) aan de achterzijde kan je zelf video's in 720p HD-kwaliteit maken. Met de VGA-camera aan de voorzijde behoort videochatten tot de mogelijkheden. De connectiviteit van de Galaxy Grand Neo is prima in orde met ondersteuning van 3G/HSPA+, DLNA, WiFi, WiFi-Direct, GPS en Bluetooth 4.0. Ondersteuning van 4G/LTE en NFC ontbreekt echter op de Grand Neo.

De Samsung Galaxy Grand Neo ligt in Nederland in de winkels voor een prijs van 260 euro.

Samsung Galaxy Grand Neo
Samsung Galaxy Grand Neo

Unwired View


Gerelateerde producten