Interessant:

Bose: comfortabele sporthoofdtelefoon

nieuws 31 januari 2014 om 11:14

De Bose-sporthoofdtelefoon is speciaal voor tijdens het sporten ontwikkeld. Hij is bestand tegen zweet en weersinvloeden, blijft comfortabel en toch stevig op zijn plaats zitten en levert krachtig Bose-geluid. [advertorial]

Dankzij geavanceerde technologie motiveert de Bose-sporthoofdtelefoon je tijdens het sporten. De TriPort hoofdtelefoontechnologie biedt een breed geluidbereik, inclusief de diepe, natuurlijke lage tonen die voor de beat van je muziek zorgen. Je wordt dus gemotiveerd zonder het gevoel te hebben dat je bent afgesloten van je omgeving; onmisbaar wanneer je buiten hardloopt.

De StayHear-oordopjes van Bose hebben een goede en comfortabele pasvorm die zich aan de vorm van je oren aanpast, ook als je stevig aan het sporten bent. De luidsprekerelementen zijn bedekt met hydrofoob doek dat vocht buiten houdt maar geluid doorlaat. De kabels en aansluitingen zijn extra duurzaam om lang mee te gaan. StayHear-oordopjes zijn verkrijgbaar in drie maten: small, medium en large.

Bose SIE2i sporthoofdtelefoon
Bose SIE2i sporthoofdtelefoon

Het SIE2i-model van de Bose-hoofdtelefoon heeft een afstandsbediening in het snoer voor handige bediening van de muziek op je iPhone of iPod. Nummers zijn met één druk op de knop over te slaan. Je hoeft niet op het apparaat te tikken; ideaal voor tijdens het hardlopen. Er zit ook een geïntegreerde microfoon in het snoer om te bellen en naadloos tussen gesprekken en muziek te schakelen.

Bose SIE2i sporthoofdtelefoon
Bose SIE2i sporthoofdtelefoon

De Bose-sporthoofdtelefoon wordt geleverd met nog een handige sportaccessoire: de exclusieve Reebok-armband. Hierin blijft je muziekapparaat tijdens het sporten goed zitten en je kan er ook je hoofdtelefoon in opbergen wanneer je die niet gebruikt. Er zit zelfs een apart vakje voor je sleutels in. Het is gemaakt van elastische, ademende stof die zich aan de meeste smartphones en mp3-spelers aanpast. Ook zit er een aanraakgevoelig scherm bij. De armband is beschikbaar in kleuren die uitstekend bij je SIE2- of SIE2i-sporthoofdtelefoon passen.

Bose SIE2i sporthoofdtelefoon
Bose SIE2i sporthoofdtelefoon

Koop de Bose-sporthoofdtelefoons