menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

ALDI Wolfgang AT-AS40SE verschijnt opnieuw in mei

ALDI Wolfgang AT-AS40SE weer in meimrt 13De ALDI Wolfgang AT-AS40SE, de vanaf 2 maart bij de ALDI verkrijgbaar was maar razendsnel was uitverkocht, verschijnt aankomende mei opnieuw bij de supermarktketen.

Ambiance Technology, de fabrikant van de Wolfgang AT-A40SE, zegt overvallen te zijn door het succes van het toestel. De Android 4.0-smartphone, die zaterdag 2 maart bij supermarktketen ALDI voor 119 euro in de schappen kwam, was binnen een uur uitverkocht. Om teleurgestelde klanten tegemoet te komen, zal het toestel begin mei opnieuw in de winkel liggen. 

Eric Schouten van Ambiance Technology beweert dat hij de snelheid waarmee de nieuwste Wolfgang uit de schappen van de ALDI verdween, niet heeft voorzien: "De Wolfgang AT-AS40SE, zoals het toestel officieel heet, is niet het eerste toestel dat we op de markt brengen. Maar ik geef toe dat in dit geval de vraag onze stoutste verwachtingen heeft overtroffen. Klanten zijn daardoor teleurgesteld. Om hen tegemoet te komen zullen we aan de roep om een herhaling gehoor geven. Uiterlijk begin mei hopen we de Wolfgang 4.0" tegen dezelfde prijs opnieuw te kunnen leveren."

Schouten belooft dat het toestel deze keer in grotere aantallen uitgeleverd zal worden. "We kunnen het risico dat het toestel voortijdig uitverkocht zal zijn niet helemaal uitsluiten maar het heeft dit keer zeker zin ervoor in de rij te gaan staan."

De ALDI Wolfgang 4.0 (AT-AS40SE) draait op Android 4.0 en beschikt verder onder meer over 4GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD), een 5-megapixel camera, een VGA-webcam, een dual-core processor, WiFi, Bluetooth en GPS.

ALDI Wolfgang 4.0 (AT-AS40SE)
ALDI Wolfgang 4.0 (AT-AS40SE)

13 maart 2013 - 16:17
Dossier: Mobiele telefoons
Bron: PortableGear

Reacties

Oh, ik heb er 11 mei rond 11:30 2 kunnen aanschaffen in Breda, en later in Kapelle (Zeeland) nog 1 voor een enthousiaste kennis die er ook graag 1 wilde. Geen enkel probleem dusMartin - 13 mei 2013 12:24

Heb zaterdag morgen 11-05 vanaf 7u bij de aldi in Enschede voor de deur gestaan ik was de 6e in de rij..
Om half 9 ging de deur open en zei de medewerker dat de eerste 2 gejijk naar de kassa mochten en toen werd er gezegt er zijn maar 5 Wolfgang telefoons. Toen brak de hel los duwen, trekken, dreigen enz om de laatste 3 telefoons te bemachtigen. Het was verschikkelijk. Ik heb daar uren gestaan voor mijn neefje van 12 die kanker heeft en graag zon telefoon wil hebben! Wat een kut actie!henk bergman - 13 mei 2013 03:55

Als er een formulier of lijst wordt bijgehouden met aanbetaling dan weet je hoeveel er bij besteld kunnen worden, en minder boze klanten iedere keer.
MAAR WAARSCHIJNLIJK IS DIT TE SIMPEL BEDACHT.Cabenda - 2 apr 2013 17:14

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord