menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

ALDI Wolfgang 4.0 (AT-AS40SE) komt zaterdag 2 maart

ALDI Wolfgang AT-AS40SE komt 2 maartfeb 13ALDI introduceert op zaterdag 2 maart de vernieuwde ALDI Wolfgang 4.0 (AT-AS40SE), een 4-inch smartphone met dual-simfunctionaliteit en Android 4.0.

De ALDI Wolfgang 4.0 (AT-AS40SE) is een slank vormgegeven apparaat dat is voorzien van een 800 x 480 WVGA scherm, een dual-core processor, Android 4.0, dual-simfunctionaliteit en een 5-megapixel autofocuscamera. Daarnaast kan je rekenen op 512MB RAM en 4GB geheugen, door middel van een microSD-kaart uitbreidbaar tot 32GB. Daarnaast zal een gratis update naar Android 4.1 later dit kwartaal op de Wolfgang-website beschikbaar zijn.

Net als de andere Wolfgang-toestellen heeft ook dit model een uitstekende camera: een autofocuscamera van 5-megapixels aan de achterkant en een kleinere 0,3-megapixel camera aan de voorzijde. GPS met aGPS, Bluetooth, WiFi b/g/n en een microUSB aansluiting complementeren de uitgebreide features. Verder heeft deze Wolfgang een krachtige accu van 1.500 mAh en FM Radio met RDS. Er zijn geen apps op het toestel voorgeinstalleerd.

ALDI Wolfgang 4.0 (AT-AS40SE)
ALDI Wolfgang 4.0 (AT-AS40SE)

Volgens Eric Schouten, ceo van Ambiance Technology dat de toestellen aan ALDI levert, is deze smartphone een zeer geavanceerde in de Wolfgang-reeks: "Je vraagt je inmiddels af waarom consumenten zoveel geld uitgeven aan de grote merken, terwijl dit toestel met nagenoeg dezelfde specificaties echt aanmerkelijk goedkoper is."

De ALDI Wolfgang 4.0 (AT-AS40SE) is vanaf 2 maart exclusief bij ALDI te koop zijn, inclusief in-ear headset voor een prijs van 119 euro. Afgelopen 16 februari verscheen ook de 4,5-inch Wolfgang AT-AS45IPS (229 euro) bij de ALDI.

27 februari 2013 - 12:47
Dossier: Mobiele telefoons
Bron: PortableGear

Reacties

Vanmorgen een kwartier voor openingstijd maar naar de Aldi gegaan. Ik was op zoek naar een leuke Android 4 smartphone met Dual Sim. Ik verwachte wel wat toeloop, daarom bewust maar naar een dorp gegaan (Overdinkel) ipv de stad (Enschede). Daar aangekomen bleek ik nummer 6 in de bescheiden rij. Na opening sloot iedereen netjes aan bij de kassa in volgorde van binnenkomst, zoals dat nog gaat in dorpen, inmiddels waren er toch al meer dan 20 ge?nteresseerden. De dame achter de kassa van deze toch niet zo kleine Aldi (grensplaats) haalde een klein plastic tasje tevoorschijn met maar liefst.....
4 Wolfgang smartphones. Dat was alles. Het is en blijft gewoon een lokkertje om persberichten te verspreiden of leuke reclame in de folder te kunnen zetten en heeft helaas niets met een serieuze aanbieding te maken. Erg jammer Aldi, gemiste kans, meer ge?rriteerde ex-klanten dan tevreden gebruikers door dit soort acties.
Mijn advies voor nieuwsforums voor de toekomst, negeer dit soort persberichten met aanbiedingen van de Aldi gewoon, ze zijn het vermelden niet waard.
Robert - 2 mrt 2013 18:32

METEEN AL WEER UITVERKOCHT ZE HADDEN ER MAAR 2.
dIKKE LOKKETJESpiter - 2 mrt 2013 18:26

Nu ook weer vijf exemplaren bij de Aldi in Zevenaar en veertig mensen voor de winkel grrrr!
Waarom dat beleid?Ro - 2 mrt 2013 11:08

ZE ZIJN NU AL UITVERKOCHT EN KOMEN WAARSCHIJNLIJK NOOIT MEER TERUG
BASJE123 - 2 mrt 2013 09:36

Hebben tot nu toe drie Wolfgangs aangeschaft voor familie, bevallen prima maar dat geemmer met te weinig toestellen geleverd per filiaal 1 tot 3 stuks is stierlijk vervelend. Leg een lijst aan als er tekort is en laat iedereen een aanbetaling doen en doe een nalevering voorkomt een heleboel irritatie.Ric - 1 mrt 2013 11:48

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord