Interessant:

TomTom komt met 130 km-update

nieuws 4 september 2012 om 12:24

Vanaf 1 september 2012 is de maximumsnelheid op verschillende gedeeltes van de snelweg verhoogd naar 130 km. TomTom komt daarom met een gratis update die is voorzien van deze nieuwe maximumsnelheden op de Nederlandse snelwegen.

TomTom levert deze update als service aan klanten om ervoor te zorgen dat zij beschikken over de meest actuele informatie. De maximumsnelheid is op verschillende weggedeelten verhoogd naar 130 kilometer per uur. De nieuwe maximumsnelheid geldt op circa 44 procent van de Nederlandse snelwegen (in totaal 1.696 kilometer van de in totaal 5.384 kilometer).

De trajecten waar de snelheid wordt verhoogd, liggen vooral in het noorden, oosten en zuiden van het land. In de Randstad blijft de limiet op de meeste wegen dezelfde. Om ook in de toekomst snel te kunnen beschikken over wijzigingen, raadt TomTom aan regelmatig de updates van de Map Share-community te downloaden.

TomTom-klanten zijn dankzij de update vanaf vandaag verzekerd van de juiste maximumsnelheidsaanduidingen op hun navigatiesysteem. De nieuwe update is gratis te downloaden via MyTomTom.

portablegear.nl