menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

New iPhone 5 in oktober op de markt

New iPhone 5 in oktober op de marktaug 12De iPhone 5 - mogelijk 'New iPhone' / 'Nieuwe iPhone' genaamd - is waarschijnlijk vanaf oktober in Nederland en Belgi๋ te koop. De presentatie en de release in de Verenigde Staten staat gepland voor begin september.

Dat heeft de website iMore uit "betrouwbare bron" vernomen. De presentatie van de iPhone 5 - die naar analogie met de New iPad (3) mogelijk simpelweg 'New iPhone' / 'Nieuwe iPhone' gaat heten - wordt waarschijnlijk op 12 september in de Verenigde Staten gepresenteerd. Het toestel zou dezelfde maand nog in Amerika te koop zijn, waarna de internationale markt (waaronder Nederland en Belgi๋) in oktober zou volgen.

De Nieuwe iPhone 5 draait op iOS 6 en is naar verluidt voorzien van een 4-inch display, een snellere processor en betere camera en een nieuwe, kleinere dock-connector. Het toestel zal in elk geval niet meer voorzien zijn van voorgeinstalleerde apps voor Google Maps en YouTube; beide toepassingen zijn nog wel via de Safari-browser te raadplegen.

Naast de iPhone 5 wordt in september ook de (7-inch) iPad mini verwacht. Verder verschijnen er mogelijk ook nieuwe iPod-modellen met een kleinere connector.

iPhone 5 (concept)
iPhone 5 (concept)

Verder lezen...

- iPhone 5: alle geruchten op een rij
- iPad mini: alle geruchten op een rij

14 augustus 2012 - 12:28
Dossier: Smartphones
Bron: iMore

Reacties

Heel grappig dat er in de specificaties staat dat er een kleiner ''Dockingstation'' op het toestel is toegepast, terwijl er op de foto een groter ''Dockingstation'' in toegepast.. beetje krom dit. Iedereen die op de iPhone 5 ( Nieuwe iPhone wacht ) is een beetje raar bezig aangezien het alleen maar geruchten zijn!Marten - 21 aug 2012 16:57

@Hans Waarin zijn Samsung en HTC trendsetter dan?Remco - 14 aug 2012 19:39

Bwaah, ik vind de samsung galaxies er heel goedkoop uit zien en naar verluidt voelen ze ook goedkoop aan. Maar dat is mijn mening. Volgens mij kan je ook niet zeggen dat Samsung en HTC, Apple hebben voorbijestoken in een ratrace want als je kijkt naar de beurscijfers schiet Apple er heel erg hoog boven uit. :)Jelle - 14 aug 2012 16:39

Van trendsetter naar meeloper. Eerst raasde apple langs nokia en nu zijn zij weer voorbij geknald door samsung en htc. Blijft een leuke ratrace met de consument als winnaar.hans - 14 aug 2012 15:10

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord