menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Sony Xperia T en Xperia Hayabusa komen

Sony Xperia T en Xperia Hayabusa komenaug 12Sony onthult einde deze maand op de IFA 2012 zo goed als zeker de Sony Xperia T (die eerder uitlekte onder de codenaam Mint) en de Sony Xperia Hayabusa (codenaam).

De Sony Xperia Hayabusa (LT29i) heeft vooralsnog alleen een codenaam; dit toestel zou voorzien zijn van een 4,6-inch HD-touchdisplay, een 1,5GHz dual-core processor, 16GB geheugen en een 13-megapixel camera. Een foto van de Hayabusa lekte uit via de Hongkongse site ePrice.

Sony Xperia Hayabusa (LT29i) (via ePrice.hk)
Sony Xperia Hayabusa (LT29i) (via ePrice.hk)

Verder ontdekte GSM Arena dat de vorige maand uitgelekte Sony Xperia Mint (LT30i / LT30p) officieel zal verschijnen onder de naam Sony Xperia T. Dit toestel zou net als de Hayabusa beschikken over een 13-megapixel camera, een 1,5GHz dual-processor en Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Het HD-scherm zou met 4,3-inch echter een stuk kleiner zijn.

Volgens de geruchten pakt Sony eind deze maand op de IFA 2012 flink uit, want naast de Hayabusa en Xperia T zouden ook de Xperia J, de Xperia SL en een nieuwe Sony tablet in de planning staan.

Naschrift: de Sony Xperia T (TX) is op de IFA 2012 officieel gepresenteerd.

06 augustus 2012 - 10:02
Dossier: Smartphones
Bron: GSM Arena

Reacties

Er staat boven op het toestel Sony Ericsson. Hoe kan dat? Het is nu alleen Sony.Henkie - 7 aug 2012 19:37

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord