menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Android 4.1-update voor HTC One X en One S

Android 4.1-update voor HTC One X en Sjul 12De HTC One X en de HTC One S krijgen op termijn een update naar Android 4.1 Jelly Bean; wanneer de updates exact beschikbaar komen, heeft HTC nog niet bekendgemaakt.

Google kondigde Android 4.1 Jelly Bean afgelopen juni aan, tegelijkertijd met de introductie van de Google Nexus 7-tablet. Ten opzichte van Android 4.0 kent Android 4.1 onder meer snellere prestaties, uitgebreidere notificaties en verbeterde widgets. Tevens is de Google's Chrome-browser standaard voorgeinstalleerd in Android 4.1.

Google's eigen smartphones en tablets (de Google Nexus S, Samsung Galaxy Nexus en Motorola XOOM 2) ontvangen als eerste een update naar Android 4.1. HTC is een van de eerste telefoonfabrikanten die een Android 4.1-update voor haar smartphones, in dit geval de HTC One X en de HTC One S, aankondigt. Het is echter nog niet bekend wanneer de updates precies worden uitgerold.

HTC One X hands-on

Verder lezen...

- Android 4.1 Jelly Bean: wat is nieuw
- HTC One X review
- HTC One S review
- HTC One X vs. HTC One S: verschil (specs)
- HTC One X vs. Samsung Galaxy S3 (specs)

20 juli 2012 - 11:21
Bron: Engadget

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord