Interessant:

Consumentenbond enthousiast over Samsung laptops

nieuws 23 maart 2012 om 08:50

De Consumentenbond is enthousiast over de laptops van Samsung: in een grote vergelijkende test van 79 laptops, eindigden 7 laptops van Samsung in de top 10.

De Consumentenbond heeft een grote vergelijkende test met 79 laptops uitgevoerd en op basis daarvan zijn aan 10 laptops het predicaat 'Beste uit de test' toegekend. Maar liefst 6 laptops uit deze top 10 zijn Samsung laptops uit de Series 7 CHRONOS en Series 3. Daarnaast is het onlangs gelanceerde Ultrabook, de Samsung Series 5 ULTRA als beste getest. De Samsung Series 3, 300E7A-S01NL, is zowel uitgeroepen tot 'Beste uit de test' als 'Beste koop'. 

Als voordelen van de lichtgewicht Samsung Ultrabook uit de Series 5 ULTRA reeks noemt de Consumentenbond het grote interne geheugen, waardoor je met meerdere applicaties tegelijkertijd kunt werken en de grote hoeveelheid opslagruimte voor programma's en bestanden. Ook is de Consumentenbond enthousiast over het grote beeldscherm, de prettige muisbediening via het touchpad, het lage energieverbruik en het geluid van de Samsung laptops. De Consumentenbond noemt de Samsung laptops 'heerlijk stil'.

"Hoewel we weten dat onze laptops aan de behoeften van veeleisende consumenten voldoen, zijn wij verheugd over het onafhankelijke testoordeel van de Consumentenbond", vertelt Menno van den Berg, Director IT & Mobile van Samsung Electronics Benelux. "Wij zijn een jong merk in laptops met een snel groeiend marktaandeel. Steeds meer mensen kiezen voor een Samsung laptop vanwege het fraaie design en de superieure specificaties, waardoor je er heerlijk op kunt werken. Het is goed te zien dat de Consumentenbond dit onderstreept met zeven ‘Beste uit de test’-bekroningen voor onze Samsung laptops. In 2012 zetten wij vol in op de markt voor laptops om onze positie sterk uit te bouwen."

portablegear.nl