menu sluiten
Hoofdpagina Nieuws tips testen
Telefoons Audio Tablets navigatie camera's e-readers Wearables
zoek

Inge de Bruijn onthult Samsung laptops

Inge de Bruijn onthult Samsung laptopsnov 10Inge de Bruijn heeft deze week het eerste curved notebook van Samsung in ontvangst genomen tijdens de lancering van de Samsung SF-notebooks en NF-netbooks.

"Dit notebook is mij op het lijf geschreven," zei Inge de Bruijn die zichtbaar onder de indruk was van het sensuele design. "Met dit notebook laat Samsung zien dat beauty & brains perfect samengaan."

Inge de Bruijn onthult Samsung
Inge de Bruijn onthult Samsung

Samsungs stijlvolle SF-notebooks en NF-netbooks zijn voorzien van een Fast Start-functie waarmee je ze in drie seconden kan opstarten, een lange accuduur van 11 uur en de mogelijkheid om HD-video's te bekijken.

De 13,3-inch Samsung SF310 en 15,6-inch Samsung SF510 notebooks kosten 899,-. De 10,1-inch Samsung NF210 en Samsung NF310 netbooks kosten respectievelijk 349,- en 399,-. Samsung biedt standaard 2 jaar garantie op alle notebooks en netbooks en 1 jaar op de batterij.

04 november 2010 - 11:25
Dossier: Laptops
Bron: PortableGear

Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord